(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpalvelukoordinaattori
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Hihat heilumaan hyvässä jengissä! 

Haemme nyt työnjohdon tueksemme KIINTEISTÖPALVELUKOORDINAATTORIA Ouluun.
 
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.

Koordinaattorina tuet työnjohtajiamme ja projektipäälliköitämme moninaisissa päivittäisissä tehtävissä. Vastuullesi kuuluu mm. uusien työntekijöiden perehdytyksen tukeminen, huoltokirjojen ym. järjestelmien käyttöä,  erilaisten tilauksien tekoa sekä muita työnjohdon avustavia tehtäviä, kuten asioiden koordinoimista ja organisoimista. Toimipaikkasi sijaitsee Oulussa. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka, mutta voi mahdollisesti jatkua. Työtä tehdään arkisin toimistoaikoihin.
 
Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa, aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä sekä ymmärrystä kiinteistöpalvelualasta. Olet yhteistyökykyinen asiakaspalvelija ja tehokas organisoija, joka osaa tarttua toimeen, eikä lamaannu kiireen keskellä. Toivomme, että sinulla on lisäksi kykyä ja innokkuutta oppia uutta ja kehittyä. Tehtävässä tarvitset erinomaisia IT -taitoja sekä suomen että englannin kielen taitoa.
 
Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi viimeistään 13.11.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen numerosta 0400 606 567 tai Riina Ahonen sähköpostitse osoitteesta riina.ahonen@iss.fi. Toimi nopeasti ja hae nyt!