(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖPALVELUIDEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, PKS
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.
 
Haemme aktiivista ja asiakaslähtöistä
 
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ KIINTEISTÖPALVELUIHIN
 
Tehtävässä olet aktiivisesti mukana uusmyynnissä sekä kasvatat ja kehität jo olemassa olevia asiakassuhteita. Vastaat erilaisten myyntiprojektien johtamisesta yhdessä muun organisaation kanssa. Pystyt pitkäjänteiseen myyntityöhön ja etsit uusia mahdollisuuksia. Henkilönä olet rohkea ja ennakkoluuloton tuloksentekijä. Nautit haasteista ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen työssäsi. Omaat hyvät neuvottelutaidot ja näet mahdollisuuksia ja ratkaisuja ongelmien sijaan. Osaat hyvällä tavalla haastaa sekä asiakasta että oman organisaation henkilöitä. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- soveltuvaa koulutusta (mielellään vähintään AMK-taso)
- vankkaa kokemusta suunnitelmallisesta asiakastyöskentelystä ja tuloksekkaasta ratkaisumyynnistä
- ymmärrystä kiinteistöpalveluista; näiden myyntikokemus katsotaan eduksi  
- kykyä tavoitteelliseen, suunnitelmalliseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössä
- hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja ratkaisuja hakevaa asennetta
- kykyä ymmärtää asiakaskokemuksen merkitys ja halua kehittää sitä jokapäiväisessä työssä
 
Kokemus julkisen puolen myynnistä katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme
 
- vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä korkealaatuiset palveluratkaisut ja mielenkiintoisen asiakaskentän
- mahdollisuuden olla mukana rakentamassa menestystarinaa kehittyvässä yrityksessä
- kehittyvän yrityskulttuurin, jossa arvostetaan työntekijöitä ja tarjotaan kehitysmahdollisuuksia
- vakituisen ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkkausmallin
 
Kiinnostuitko?
 
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.