(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpalveluassistentti (sijaisuus)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Haemme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä KIINTEISTÖPALVELUASSISTENTTIA pidempiaikaiseen vanhempainvapaasijaisuuteen Ouluun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistöpalveluassistenttina tärkeimmät vastuualueesi ovat yksikön laskutuksen valmistelu ja erityisesti sen sujuvuudesta huolehtiminen sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Monipuoliseen työhösi kuuluu näiden lisäksi mm. huoltokirjatehtäviä, työmatkustusten hallintaa, koulutusten järjestämisestä, tiimi- ja tulospalaverien järjestelyt, kokousmateriaalien kokoamisen, työntekijöiden pätevyyksien ja koulutustietojen ylläpidon, työvaatehallinnan sekä energianhallintakeskuksen raporttien läpikäynnin ja toimenpiteiden viemisen eteenpäin.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta sekä kiinteistöpalvelualalta assistentin tehtävien hoidosta että vähintään 3 vuoden kokemus vastaavanlaisista taloushallinnon tehtävistä. Osaat pitää monta lankaa käsissä samanaikaisesti, sinulla on hyvä paineensietokyky ja kyky viedä asiat maaliin. Työtyyliltäsi olet mielellään omatoiminen, tehokas, jämäkkä ja huolellinen. Vuorovaikutustyyliltäsi olet sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja hyvä tiimipelaaja. Olet taitava järjestelmien ja ohjelmien käyttäjä ja tunnet mielellään jo entuudestaan taloushallinnon järjestelmiä (SAP, Ecom, Basware, Excel). Oulun seudun paikallistuntemus katsotaan tehtävässä eduksi. <!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän sekä hyvän tiimin tuen isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa arkisin toimistoaikojen puitteissa aluepäällikkö Kalle Kivelä, puhelimitse 0400 415 840.

Jos olet etsimämme henkilö, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 30.9.2020. Liitäthän hakemuksesi mukaan myös CV:si.