(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä vuosihuoltoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Kiinnostaisiko sinua aktiivinen kesätyö mielenkiintoisessa ympäristössä? Tervetuloa Personalhusetille! Meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla kesän, työn ja lomailun.

Haemme nyt KIINTEISTÖPALVELUALAN TYÖNTEKIJÖITÄ VUOSIHUOLTOON Eurajoen Olkiluotoon.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia kesätöitä Eurajoen Olkiluodossa, säteilyttömällä alueella. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Kiinteistöpalvelualan työntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. ylläpitosiivousta ja yleisiä vuosihuoltotehtäviä. Kun kokemuksesi ja osaamisesi karttuu, voit tehdä myös perus- tai ikkunanpesuja. Työajat vaihtelevat aamu-, ilta- ja yövuorojen mukaan ja töitä voi tehdä viikon jokaisena päivänä. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja kestävät kesäkuun loppuun saakka. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa muissa siivouskohteissa esimerkiksi Raumalla tai Porissa vuosihuollon jälkeen. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Teollisuusalueen ikäraja on 18 vuotta.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Voit liittää mukaan CV:si ja kerro lisäksi, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Miksi Personalhuset? - www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi