Kiinteistöpalvelualan tehtäviin talvikaudelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Kiinteistöjen kunnossapidon tehtäviin pääkaupunkiseudulle

Löytyykö sinulta kiinnostusta ja motivaatiota työskennellä monipuolisesti erilaisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä? Työ tulee olemaan  pääasiassa ulkoalueiden kunnossapitoa kuten hiekoitusta, käsin tehtäviä lumitöitä ja roskapisteiden hoitoa. Sinun on myös mahdollista päästä työskentelemään muiden pienten tehtävien parissa, ihan osaamisesi mukaan.

----------

Jos et kaihda raskaampiakaan työtehtäviä, ulkona työskentely on mieleistä ja koet tärkeäksi varmistaa piha-alueiden turvallisuus ja toimivuus, niin olisiko tässä sinulle sopiva työtehtävä? Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, ahkera ja luotettava työntekijä. Lisäksi tarvitset B - ajokortin, mutta oma auto ei ole välttämätön.

Työ alkaa: Heti

Työtä on tarjolla: 1 - 3kk

Palkkaus: Sopimuksen mukaan / Kiinteistöpalvelualan TES

Työtä tehdään joustavasti tilanteen ja tarpeen mukaan, mutta pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin 8 - 16. Työ alkaa aina Espoosta.

----------

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

http://smile2.likeit.fi/apply/262076659

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emilia Raatikainen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 463 5827 (9 - 16)
emilia.raatikainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot