(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpalvelualan palvelupäällikkö Rovaniemelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Oletko kiinteistöpalvelualalla kannuksesi hankkinut osaaja ja olet jo ollut vastuussa isommasta kokonaisuudesta esimies – tai päällikköroolissa? 
 
Etsimme nyt Rovaniemelle kiinteistöpalvelualan   PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 
 
Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme 
Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden kiinteistöpalvelualan ammattilaiselle syventää omaa osaamistaan ja kehittyä kasvavan yrityksemme mukana. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen nykyaikaisine työn joustoineen. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan. 
 
Pääset osaksi aktiivista ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme runsaasti erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. 
 
Mitä palvelupäällikön työpöydältä löytyy 
Palvelupäällikkönä toimit oman alueesi kapelimestarina ja varmistat, että arki rullaa ja tiimisi tietää omat vastuunsa ja tehtävänsä. Toimit palveluohjaajien ja työntekijöiden suorana esimiehenä ja sparraat heitä onnistumaan omassa työssään. Työkalupakistasi löytyy keinoja henkilöstön motivointiin ja kehittämiseen. Varmistat omalla työlläsi asiakastyytyväisyyden ja yhteisten toimintatapojemme toteutumisen. Tärkeä osa työnkuvaasi ovat myös laadunvalvonta sekä työturvallisuudesta huolehtiminen.  Palvelupäällikkönä raportoit omasta työstäsi sopimuspäällikölle. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella sekä ajoittain myös muualle Suomeen.
 
Hallinnollisiin tehtäviisi kuuluu muun  muassa budjetin suunnittelu ja seuranta, laskutus, työvuorosuunnittelu sekä rekrytointi ja henkilöstötarpeen ennakointi. Taustatukenasi ovat ison organisaation tukitoiminnot. 
 
Mitä odotamme sinulta     
Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet esimiehenä helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Odotamme, että alalle ominaiset prosessit ja talouden käsitteet ovat sinulle tuttuja. Kuten ammattilaisena tiedät, hommaa ja vastuuta on sopivasti ja hyvä stressinsietokyky, sekä työn hallinnan taitosi ovat tehtävässä onnistumisen kannalta oleellisia.  
 
Sinulla on  mahdollisesti  lähiesimiehen, siivousteknikon, teknikon tai muu vastaavanlainen alan koulutus. Koulutustaustasi voi olla alan ulkopuoleltakin, mutta odotamme sinulta esimieskokemusta ja yli 5 vuoden kokemusta joko siivouksen tai kiinteistönhuollon työtehtävistä. Perus IT-taidot ja keskeinen esimiehen työssään tarvitsema työlainsäädäntö ovat sinulla hanskassa. Takataskustasi tulisi löytyä myös seuraavat kortit hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja tarvittaessa kommunikoit myös englanniksi. 
 
Kuulostaako juuri sinulle passelilta paikalta? 
Innostuitko tehtävästä, etkä malta odottaa että pääset hommiin? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 15.9. mennessä hakulomakkeella.     Lisätietoja tehtävästä antavat puhelimitse 9.9. klo 9.00 – 13.00 ja 10.9. klo 13.00-16.00 sopimuspäällikkö Anja Alila 050 430 1172 tai sähköpostilla anja.alila@coor.com ja rekrytointikoordinaattori Maiju Teinilä p. 010 234 2073  29.8. klo 9-10 ja 14-16,  3.9. klo 14-16 sekä 6.9. kello 9-11 ja 12-15 tai muina aikoina maiju.teinila@coor.com.