KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN TOIMI
Tornion seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Tornion seurakunnassa on avoimena kiinteistöpäällikön toimi 1.4.2019 alkaen nykyisen toimenhaltijan eläkkeelle siirtymisen vuoksi.

Kiinteistöpäällikkö vastaa seurakunnan kiinteistöjen kunnossapidosta sekä uudis- ja korjausrakentamisesta. Tehtäviin kuuluu mm. kiinteistönpidon kokonaisvaltainen kehittäminen, talousarvion laatiminen kiinteistöjen osalta ja kustannusten seuranta.

Kiinteistöpäällikkö vastaa urakoinnin kilpailutuksesta ja valvonnasta sekä asiakirjojen laadinnasta.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva rakennusalan korkeakoulu- tai opistotason tutkinto.  Arvostamme jämäkkää työotetta, vastuullisuutta, joustavuutta sekä osaamista julkisista hankinnoista.

Eduksi katsomme julkishallinnon tuntemuksen ja laaja-alaisen rakennusalan työkokemuksen. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Työaika on KirVESTESin toimistotyöajan mukainen. Palkka kuuluu vaativuusryhmään 602 (vähimmäispalkka 3 155,44 €), lisäksi mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa (0-15 %). Toimi on otettava vastaan 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 28.2.2019 klo 16.00.  Hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen: soile.martikainen@evl.fi tai kirjeitse osoitteeseen: Tornion seurakunta, Kirkkokatu 13, 95400 Tornio. Kuoreen merkintä ”kiinteistöpäällikkö”. Hakemuksen liitteeksi CV.
 

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226848
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Tornion seurakunta, Kirkkokatu 13, 95400 Tornio
  • Sijainti: Tornio