(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikön tehtävään valmentava KISÄLLIOHJELMA
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Etsimme joukkoihimme kiinteistö- tai rakennusalalta jo tuntumaa saaneita käytännönläheisiä ja asiakaslähtöisiä tulevaisuuden lupauksia valmentautumaan ja ottamaan vastaan monipuoliset kiinteistöpäällikkötehtävät.

Tätä tarjoamme

Vuoden kestävä valmennusohjelma antaa Sinulle tarvittavan osaamisen aloittaaksesi kiinteistöpäällikön tehtävissä. Tänä aikana työskentelet oman mestarin tiiviissä ohjauksessa. Valmennus yhdistää tekemällä oppimista ja opiskelua pienryhmässä. Työskentelet monipuolisessa asiakas- ja kiinteistörajapinnassa. Opit niin talon tavat kuin kumppanimmekin.

Etsimme valmennettavia Helsinkiin, Kouvolaan, Turkuun, Jyväskylään, Tampereelle, Kuopioon,  Ouluun ja Rovaniemelle. Valitut otetaan heti vakituiseen työsuhteeseen.

Tätä odotamme Sinulta

Sinulla on opiskelujen jälkeen kertynyt muutaman vuoden kokemus kiinteistö- tai rakennusalalta ja pohjalla tekninen, kaupallinen tai muu soveltuva koulutus, esim. ammattikorkeakoulu. Ennen kaikkea, olethan innokas oppija ja tartut tuumasta toimeen. Hae mukaan kisälliohjelmaan!

Senaatti työnantajana

Olemme Suomen suurin kiinteistöomaisuuden haltija; vastaamme yhteensä 9 000 rakennuksen ja 6,1 miljoonan neliömetrin kehittämisestä fiksuja työnteon tapoja ja työympäristöjä tukeviksi. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana ylläpitämässä ja kehittämässä työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Lisätietoja antavat operatiivinen johtaja Juha Lemström, p. 040 550 0847 ja henkilöstöjohtaja Tina Karike, p. 040 550 6114.

Hae ohjelmaan viimeistään 21.10.2018 rekrytointijärjestelmässämme.