Kiinteistöpäällikkö
Metsä Board

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2021

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Metsä Boardin Simpeleen ja Joutsenon tehtaille

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Vastaat tehdaskiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä asioista kuten PTS-korjausten budjetoinneista ja toteutuksen seurannasta sekä päivittäisistä ylläpitotoimista. Osana tehtävää on myös vastata tehtaiden suorien yhteistyökumppaneidemme päivittäisestä ohjauksesta, budjetoinnista, toiminnansuunnittelusta ja toteuman seurannasta. Otat toiminnassasi huomioon turvallisen työskentelyn ja työjäljen laadukkuuden.

Mitä  odotamme sinulta?

Omaat soveltuvan LVI- tai rakennusteknisen koulutustaustan (amk ins./DI), jolla on kokemusta kiinteistöalan tai teollisuuden palveluliiketoiminnasta. Toimintatavoiltasi olet aktiivinen, suunnitelmallinen ja organisointikyvyilläsi saat asioita tapahtumaan yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tehtävässä vaadittavia tekijöitä ovat halu kehittää omaa osaamista, kokemusta (teollisuuden) projektityöskentelystä rakennus- tai investointiprojekteissa ja englannin kielen taitoa. Odotamme aktiivista yhteistyötä tuotanto-organisaation ja palveluyritysten kanssa sekä ajoittain valmiutta vetää myös haalarit päälle.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä. 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat tehtävästä lisätietoja, ota yhteyttä tulevaan esimieheesi tehdaspalvelupäällikkö Vesa Hurskaiseen 050 454 6711. Vesan tavoittaa viikoilla 31 ja 32. Viikoilla 27 ja 28 voi ottaa yhteyttä henkilöstöpäällikkö Teemu Kälkäjään 040 832 3629.

Hae paikkaa oheisesta linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Haun aikana aloitamme jo hakemusten käsittelyn. Jätä hakemus viimeistään 15.8.2021.  Mahdolliset haastattelut ajoittuvat elo-syyskuun taitteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot