Kiinteistöpäällikkö

Colliers Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme reipashenkistä kiinteistöalan ammattilaista asiantuntijatiimiimme Kuopioon. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kehittyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossamme.

Meillä pääset vaikuttamaan asiakkaidemme – tunnettujen, merkittävien kiinteistöomistajien ja -sijoittajien – kiinteistöjen johtamiseen, kehittämiseen sekä arvon lisäämiseen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintaympäristön. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä innokkaaseen, yhteen hiileen puhaltavaan porukkaamme.

Meidän ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidemme menestystä. Yrityksemme kansainvälisyys mahdollistaa maailmanlaajuisen näköalan kiinteistöalan markkinaan ja kehitystrendeihin tarjoten kattavia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä pääset myös kehittämään ja syventämään taitojasi Colliers Universityn monipuolisen koulutusvalikoiman avulla.

Kiinteistöpäällikkönä johdat asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpitopalveluita tuottavaa kumppaniverkostoa sekä vastaat toiminnan kehityksestä. Vastaat myös aktiivisesta yhteistyöstä ja proaktiivisesta kommunikoinnista sekä asiakkaidemme että heidän vuokralaistensa kanssa. Vastuullasi on lisäksi kohteidesi budjetointi sekä palvelutuottajien sopimusten hallinta ja kilpailutukset. Vastuualueesi hoidat ja työsi onnistuu parhaiten tiiviissä yhteistyössä kollegoiden, asiakkaiden ja viranomaisten kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että

  • sinulla on ymmärrystä kiinteistöliiketoiminnasta sekä kokemusta kiinteistöjohtamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta
  • olet proaktiivinen ja tuot asiakkaalle rohkeasti esiin kiinteistöjen kehityskohteita
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaat monipuolista kokemusta mm. sähköisistä huoltokirjoista ja muista sähköisistä järjestelmistä
  • sinulla on kokemusta PTS:ien laadinnasta
  • sinulla on kiinteistöjen ylläpitoon, rakentamiseen ja/tai kiinteistöliiketoimintaan soveltuva koulutus
  • sinulla on auto käytössäsi.

Lisäksi olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään su 25.4.2021 mennessä. Odotamme innolla saada tietää sinusta lisää!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseen liittyen, otathan yhteyttä tiiminvetäjä Juho Rissaseen p. 040 648 3727 tai juho.rissanen@colliers.com. Juhon tavoittaa puhelimitse 14.4., 20.4. ja 22.4. klo 12-13.

****************************************

Colliers on maailman johtava globaali kiinteistöalan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut kiinteistöjohtamisen palveluihin ja sijoitusten hallintaan. Tehtävänämme on maksimoida kiinteistöjen potentiaali sekä niiden omistajille että käyttäjille. Colliers toimii 68 maassa yhteensä noin 18 000 henkilön voimin. Suomessa Colliersilla työskentelee noin 300 huippuosaajaa.

Meillä vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Ammattilaisemme tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä ajatellaan ennakkoluulottomasti, jaetaan loistavia ideoita sekä tarjotaan harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaaksemme asiakkaidemme menestystä.

Colliers International (CIGI) on noteerattu NASDAQ:ssa ja TSX:ssä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan