Kiinteistöpäällikkö
Colliers International Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme kunnianhimoista kiinteistöjohtamisen ammattilaista Sponda asiakkuuden asiantuntijatiimiimme Tampereen Kauppakeskus Ratinaan. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kehittyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossamme.

Meillä Colliersilla pääset vaikuttamaan asiakkaidemme – tunnettujen, merkittävien kiinteistöomistajien ja -sijoittajien – kiinteistöjen johtamiseen, kehittämiseen sekä arvon lisäämiseen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintaympäristön. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä innokkaaseen, yhteen hiileen puhaltavaan porukkaamme ja johtaa vastuullasi olevaa kiinteistöä alan nykyaikaisimmilla työkaluilla, aidosti reaaliaikaisella tiedolla.

Meidän ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidemme menestystä. Yrityksemme kansainvälisyys mahdollistaa maailmanlaajuisen näköalan kiinteistöalan markkinaan ja kehitystrendeihin tarjoten kattavia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä pääset myös kehittämään ja syventämään taitojasi Colliers Universityn monipuolisen koulutusvalikoiman avulla.

Ratinan kiinteistöpäällikkönä johdat kauppakeskuksen ylläpitopalveluita tuottavaa kumppaniverkostoa sekä vastaat toiminnan kehityksestä.  Vastaat myös aktiivisesta yhteistyöstä ja proaktiivisesta kommunikoinnista sekä asiakkaamme että asiakkaan vuokralaisten kanssa. Vastuullasi on lisäksi kohteen budjetointi sekä palvelutuottajien sopimusten hallinta ja kilpailutukset. Vastuualueesi ja työsi onnistuu parhaiten tiiviissä yhteistyössä kollegoiden, asiakkaiden ja viranomaisten kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että

  • sinulla on ymmärrystä kiinteistöliiketoiminnasta sekä kokemusta kiinteistöjohtamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta kaupanalan kiinteistöjen parista
  • olet asiakaspalveluhenkinen
  • olet proaktiivinen ja tuot päämiehelle rohkeasti esiin kiinteistöjen kehityskohteita
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaat monipuolista kokemusta mm. sähköisistä huoltokirjoista ja muista sähköisistä järjestelmistä
  • sinulla on kokemusta PTSien ja capexien laadinnasta
  • sinulla on kiinteistötekniikan (LVIAS) perusteet hallussa
  • sinulla on kiinteistöjen ylläpitoon, rakentamiseen ja/tai kiinteistöliiketoimintaan soveltuva koulutus

Lisäksi olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä etkä pelkää tarttua uusiin asioihin. Vaatimuksena englannin kielen taito.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, sillä etenemme rekrytoinnissa heti löydettyämme tehtävään sopivan osaajan, mutta viimeistään sunnuntaina 7.3.2021. Odotamme innolla saada tietää sinusta lisää!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseemme liittyen, otathan yhteyttä Service Manager Niko Juntuseen p. 040 752 1070 tai niko.juntunen@colliers.com.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot