(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme toimistollemme Espoon Leppävaaraan Kiinteistöpäällikköä

Tehtävänkuva

Vastaat tehtävässäsi JM Suomen taseessa olevien tilojen hallinnasta ja vuokrauksesta.  Tehtäviisi kuuluu hankittavien kiinteistöjen/rakennusten hallinnan vastaanotto ja riskienhallintaprosessiin osallistuminen sekä sisäinen raportointi yhtiön taseessa olevien rakennusten osalta. Vastaat näiden rakennusten ylläpidosta, investoinneista, talousarvioista ja vastikkeista. Vastuullesi kuuluu myös rakennusten tuotto ja kulut: vuokra- ja ylläpitosopimusten hallinta, sopimuskilpailutus, vastikkeet, rentroll sekä käyttökustannusten optimointi.

Sinä kiinteistöpäällikkönämme

Soveltuvan ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan koulutuksen lisäksi toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä edellytetään myös kiinteistön elinkaaren tuntemisen, vuokrauksen periaatteiden tuntemisen sekä isännöinnin perustietoja. Eduksi katsotaan kokemus esim. vuokrauksesta, kiinteistöpäällikön toimesta ja isännöitsijäkoulutuksesta.

Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, olet vastuuntuntoinen, positiivinen, systemaattinen ja tavoitteellinen.

Tarjoamme sinulle

Kiinteistöpäällikkönä pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.2.2021 mennessä oheisesta linkistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Maanhankintajohtaja Markku Kemppainen 0405474907 tai markku.kemppainen@jmoy.fi.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia. Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!