(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Oletko projektiosaamisella varustettu rakentamisen tai kiinteistökehityksen ja -ylläpidon ammattilainen? Haluatko vastata itsenäisesti kiinteistön hallinnasta ja kehitysprojekteista ja työskennellä tärkeänä osana menestyvää ja kehittyvää kaupan alan pörssiyritystä?


Haemme Tokmannille turvallisuus- ja kiinteistötiimimme vahvistukseksi kiinteistöpäällikköä nykyisen kiinteistöpäällikön rinnalle vastaamaan mm. Mäntsälän logistiikkakeskuksen kiinteistön hallinnasta sekä logistiikkakeskuksen ja myymälöiden kiinteistökehitysprojekteista. Tässä työssä pääset toimimaan osana mukavaa, yhteistyökykyistä ja aidosti hyvällä ilmapiirillä varustettua kuusihenkistä ammattilaistiimiämme.


 


Työtehtäviäsi


Kiinteistöpäällikkönä vastaat itsenäisesti Mäntsälän logistiikkakeskuksen kiinteistön kehittämisestä, ylläpidosta ja teknisestä isännöinnistä. Vastuullesi kuuluu pääsääntöisesti logistiikkakeskuksen ja uuden ja vanhan talotekniikan hallinta, energiatehokkuuden kehittäminen sekä näihin osa-alueisiin liittyvien projektien organisointi ja käytännön toteuttaminen. Lisäksi vastaat myös muiden kiinteistöjen rakentamis- ja remonttiprojektien valvonnasta sekä kustannusarvioiden laatimisesta ja toteutumisen seurannasta. 


Olennainen osa työtäsi on aktiivinen yhteistyö kiinteistöasioissa niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä, mielellään AMK-tasoista, koulutustaustaa sekä vähintään noin viiden vuoden kokemusta vastuullisista rakentamisen, kiinteistöjen kehittämisen tai ylläpidon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää LVIS- ja automaatiotekniikan tuntemusta, näyttöä projektien menestyksekkäästä johtamisesta sekä näkemystä energiatehokkuuden kehittämisestä.

Monipuolinen yhteistyö sidosryhmien kanssa edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä positiivista, ratkaisukeskeistä ja palveluhenkistä asennetta. Tiimissä on reipas tekemisen meininki ja avuliaat kollegat, joten solahdat mukavasti porukkaan, jos olet itsekin kannustava ja hyvä työkaveri. 


Lisäksi odotamme sinulta laatu- ja kustannustietoista ja suunnitelmallista työskentelytapaa sekä kykyä hallita käynnissä olevien projektien ja tehtävien muodostamaa kokonaisuutta. Tartut aktiivisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan asioiden rohkeaa esille nostamista, neuvottelemista ja ongelmanratkaisua. Suomen kielen lisäksi työssä tarvitaan toisinaan myös englannin kielen taitoa ja kotimaan matkapäiviä tässä työtehtävässä kertyy vaihtelevasti noin 5-10 päivää kuukaudessa.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tässä työssä pääset vastaamaan Suomen suurimman halpakauppaketjun logistiikkakeskuksen toiminnallisesta ja rakenteellisesta kunnosta sekä varmistamaan oman vastuualueesi osalta hyvän ja turvallisen työskentelyn toteutumisen. Tervetulleeksi tiimiin sinut toivottaa erinomaisella yhteishengellä ja hurtilla huumorilla varustettu ammattilaisten joukko, joka tituleeraa itseään vaatimattomasti maailman parhaaksi tiimiksi. Matalan organisaatiomme ansiosta työskentely Tokmannilla on joustavaa ja mielekästä.


 


Hakuohje ja lisätiedot


Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mielellään jo helmikuun 2021 aikana tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toimistopäivinä työpisteesi sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä, vain reilun 30 minuutin matkan päässä Kehä III:lta.

 
Kiinnostuitko? Hienoa! Lisätietoa tehtävästä antaa turvallisuus- ja kiinteistötoimintojen päällikkö Seppo Tokola puhelimitse arkipäivisin klo 8-16 mahdollisuuksien mukaan numerosta p. 050 525 6405 tai sähköpostitse: seppo.tokola@tokmanni.fi.


Hae tehtävää viimeistään 31.1.2021 täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuslomakkeella myös palkkatoiveesi.


Hakusanat: Kiinteistöpäällikkö, kiinteistökehitys, kiinteistön ylläpito, kiinteistön hallinta, rakennusprojekti, remonttiprojekti, automaatiotekniikka, projektipäällikkö, energiatehokkuus.