(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Oletko sinä Senaatin uusi kiinteistöpäällikkö?

Suomen valtiohallinnon toimitila-asiakkaat ja Senaatin Etelä-Suomen alueen ylläpitoryhmämme kaipaavat kiinteistöpäällikön ammattitaitoasi. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Vastaat erikseen nimettyjen kiinteistöjen asiakassuhteiden hoitamisesta, budjetoinnista ja talousseurannasta, kiinteistönhoidosta ja toimitilapalveluista.
  2. Pääset johtamaan kiinteistöjen ylläpitoa ja toimitilapalveluita sekä varmistamaan, että valtionhallinnon työntekijät työskentelevät turvallisissa ja terveellisissä toimitiloissa.
  3. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.

Kiinteistökohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja toimipaikkanasi on Helsinki. Kiinteistöpäällikkö on toimintamme keskiössä ja johtaa laajaa kumppaniverkostoa, joten odotamme sinulta ennen kaikkea yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hae meille kiinteistöpäälliköksi, jos sinulla on

  • soveltuva kaupallinen tai tekninen AMK-tutkinto
  • asiantuntemusta kiinteistöjen ylläpidosta
  • vähintään muutaman vuoden kokemusta alalta
  • hyvät tiimityövalmiudet ja kokemusta verkostojohtamisesta
  • kykyä hallita ja kehittää isoja kokonaisuuksia.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitoryhmän päällikkö Laura Siegberg, p. 040 621 6335.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 27.1.2021.