(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Suomesta on hankala löytää myymälää ilman meillä valmistettuja juomia, ja rakastetut brändimme  tunnetaan kaikkialla maassa. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Nyt meillä on haussa kiinteistöpäällikkö, joka osaltaan mahdollistaa, että kaikki meillä toimii niin kuin pitää.


Haemme nyt KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Hartwall Lahden tuotantolaitoksen kiinteistökunnossapidosta. 
 
Vastuullesi kuuluu kiinteistön sekä ulkoalueiden kunnossapito sekä vartiointi-, siivous- ja jätehuoltoasiat. Ylläpidät ja kehität edelleen kiinteistön energiatehokkuutta. Osallistut kiinteistöön kohdistuvien investointiprojektien suunnitteluun sekä määrittelyyn ja vastaat niiden toteutuksesta. Myös muut kiinteistöprojektit sekä niihin liittyvä dokumentaatio ovat osa työnkuvaasi. Projektit vaihtelevat laidasta laitaan niinkuin työpäivät muutenkin. Hallitset ison kuvan ja olet mukana myös päivittäisessä tekemisessä.
 
Teet läheistä yhteistyötä ulkoisten kumppaniemme sekä Hartwallin kunnossapitotiimin ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. 
 
Tehtäväkenttä on laaja ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä analyyttinen ja looginen ajattelutapa ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Arvostamme aiempaa työkokemusta kiinteistö- ja teollisuuden kunnossapidosta, projektityöskentelystä sekä tässä kuvatun vastuualueen kaltaisen kokonaisuuden hallinnasta. Soveltuva koulutustausta voi olla esim. AMK insinööri tai muu tekninen tai rakennusalan tutkinto. 
Suomen lisäksi käytät työkielenä sujuvasti myös englantia. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa 12.1. klo 14.30-16 ja 14.1. klo 10.30-12.30 Tekninen kehityspäällikkö Marko Rajaniemi, 040-7784430.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 17.1.2021.