(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Emännöintitoimisto Aamu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Haluaisitko palvella asiakkaitasi kiireen sijasta sydämellä? Miltä kuulostaisi olla mukana rakentamassa alan ylivoimaisesti parasta palvelua? Jos ajatus kutkuttaa, tule meille töihin!

NYKYINEN ISÄNNÖITSIJÄ, TULEVA KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Emännöintitoimisto Aamu kasvaa ja kehittyy, ja haemme nyt hallinnollista kiinteistöpäällikköä vakituiseen duuniin. Tule meille töihin, jos haluat:

  • Jättää asukkaiden ja osakkaiden yhteydenotot palvelumestarin vastuulle ja keskittyä itse taloyhtiöiden pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hallitusyhteistyöhön.
  • Vapauden määrittää itsenäisesti missä ja milloin työskentelet.
  • Mahdollisuuden onnistua ja kehittyä työssäsi nykyaikaisia työkaluja ja toimintatapoja hyödyntäen.
  • Ympärillesi toisiaan tukevan, hyvällä draivilla töitä tekevän ja hyvinvoivan tiimin.

Jos olet taloyhtiöiden johtamisen kiitelty ammattilainen, jolla on vähintään kolme vuotta alan kokemusta ja tehtävään soveltuva koulutus, mutta et ole kangistunut tapoihisi, ota yhteyttä.

Aamun apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 29.1.2021. 

Täytämme kiinteistöpäällikön saappaat heti sopivan tekijän löydettyämme. Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Laukkanen, Emännöintitoimisto Aamu. Lisätiedot puhelimitse 30.12.2020 klo 14.00 – 17.00 ja 14.1.2021 klo 15.00 – 17.00, p. 050 330 5518.

 

-------------------

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.