(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haemme Olkiluotoon

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt kiinteistöpäällikköä vastaamaan TVO-konsernin kiinteistökokonaisuudesta.

Tehtävässä tulet ottamaan kokonaisvastuun strategisesta kiinteistöhallinnasta. Vastaat maa- ja vesialueiden kiinteistötiedon hallinnasta, kaavoitus- ja maankäytön tehtävistä sekä erilaisista kiinteistöjen (pl. voimalaitosyksiköt) kunnossapidon, varustamisen ja vuokratoimintojen koordinoinnista. Työpöydällesi kuuluvat mm. kiinteistöhallinnan suunnittelu, budjetointi, sopimukset, hankinnat, käytönohjaus ja valvonta.

Minkälaista henkilöä haemme?

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista rakennus- tai kiinteistöalan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hallitset budjetoinnin, hankintatehtävät ja kustannusseurannan. Tulet työskentelemään yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja sekä kykyä viedä eteenpäin useita projekteja yhtäaikaisesti.

Emme sido toivottua taustaasi tarkkaan muottiin, koska mielestämme tärkeämpää on, että sinulla on runsaasti intoa toimia vastuullisessa roolissa kiinteistöhallinnan parissa sekä napakkaa organisointikykyä ja proaktiivista työskentelyotetta.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi 

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennustekniikan yksikköpäällikkö Lasse Luotonen, puh. 050-478 1481.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 6.12.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!