(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Oletko Senaatin uusi kiinteistöpäällikkö?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on erikseen nimettävien kiinteistöjen asiakassuhteiden hoitaminen, budjetointi ja talousseuranta, kiinteistönhoidon, toimitilapalvelujen ja energiahallinnan valmistelu, sopiminen ja käytönaikainen johtaminen sekä kunnossapito- ja peruskorjaushankkeiden rakennuttaminen, sisäolosuhteiden varmistaminen ja verkostojohtaminen.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

 

Kiinteistöpäällikkö on toimintamme keskiössä ja johtaa laajaa kumppaniverkostoa, odotamme sinulta ennen kaikkea yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Lisäksi kiinteistöpäällikkö vastaa myös toimitilapalvelujen (vartiointi, aulapalvelu ja siivous) johtamisesta, joten onhan sinulla kokemusta ja osaamista myös toimitilapalveluista.

Tehtävän haltuunotto edellyttää soveltuvaa ammattikorkeakoulu tai korkeakoulututkintoa tai niihin rinnastettava tutkintoa. Arvostamme muutaman vuoden työkokemusta alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitoryhmän päällikkö Jaana Kulju, p. 050 361 1527.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 1.9.2020.