(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Taaleri Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Kiinteistöliiketoimintamme ja kohdemäärien kasvaessa haemme

Kiinteistöpäällikköä

Tehtävänäsi on vastata rahastojemme omistamien kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta. Vastaat myös ulkoistetusta isännöintitoiminnasta, kiinteistöjen taloudesta sekä kiinteistöjen budjeteista ja niiden seurannasta. Edesautat korkean vuokralaistyytyväisyyden ja tuottotavoitteiden saavuttamista määrätietoisesti johtamalla sijoituskohteita ja ulkoista kumppaniverkostoa.

Kohteesi tulevat olemaan pääsääntöisesti asuinkerrostaloja sekä logistiikka-, varasto ja hoivakiinteistöjä. Lisäksi vastaat kiinteistöjen korjausten ja muutostöiden budjetoinnista ja johtamisesta yhdessä kumppaniverkoston kanssa. Kiinteistöjen transaktiovaiheessa toimit teknisenä ja taloudellisena asiantuntijana, liittyen esimerkiksi kiinteistöjen ylläpito tai korjausasioihin. Osaamisesi ja kiinnostusten kohteidesi mukaan vastuullasi voi olla myös nimettyjen kiinteistöjen vuokraustoiminta yhdessä ulkoistetun vuokrauskumppanin kanssa.

Arvostamme vankkaa kokemusta kiinteistöjohtamisesta, ylläpitokulujen budjetoinnista sekä ymmärrystä kiinteistösijoittamisesta. Kokemus vuokraustoiminnasta lasketaan sinulle eduksi. Avoin, asiakaslähtöinen ja tulosohjautuva toiminta on sinulle ominaista. Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja luonteeltasi olet tiimipelaaja.  Sinulla on myös taitoa ja tahtoa kehittää toimintatapoja. 

Pääset osaksi kasvavaa ja alansa ammattilaisista koostuvaa kiinteistövarainhoidon tiimiä, joka kuuluu poikkeukselliseen ja innovatiiviseen Taaleri-konserniin. Olemme rohkeasti eteenpäin katsovia ja haluamme haastaa perinteisiä toimintatapoja. Meitä sitoo yhteinen päämäärä: uskomme vahvasti, että omistajuus kuuluu kaikille. Tarjoammekin sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan alan johtavassa kasvuyrityksessä. 

Toimipisteesi on pääkonttorillamme Helsingin ydinkeskustassa Kasarmikadulla, jossa työskentelet osana kasvavaa, nuorekasta ja rentoa huipputiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jaana Toppari, Talent Matchmaker, 050 5719 621.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 18.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://careers.talentmatchmaker.fi/jobs/906023-kiinteistopaallikko-taaleri-oyj