(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Etsimme kiinteistöpäällikköä Jyväskylään vastaamaan Osuuskauppa Keskimaan asiakkuudesta. 

Oletko jo kerryttänyt muutaman vuoden kokemusta kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta ja esimiestyöstä? Meillä on tarjota sinulle oiva tilaisuus kehittyä kiinteistöjen ylläpidon johtamisen ammattilaiseksi. Tule varmistamaan kiinteistöpäällikkönämme asiakkaamme liiketoiminnan sujuvuus. Haluamme auttaa sinua urallasi eteenpäin.  

SOK Kiinteistöässässä vastaamme Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ja liikepaikkojen ylläpidosta, rakennuttamisesta, energiatehokkuudesta, kiinteistöhallinnosta ja -taloudesta. 

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 760 miljoonan euron vuosimyynnillään. 

 

Tarkemmin vastuualueestasi 

Tässä tehtävässä vastaat Osuuskauppa Keskimaan asiakkuudesta kokonaisuutena sekä muun muassa Osuuskaupan kiinteistöjen ja liikepaikkojen ylläpidon ja PTS-suunnittelun johtamisesta. Valmistelet ja teet päätöksiä sekä johdat tiimiäsi että yhteistyökumppaneidemme toimintaa. Vastaat kiinteistötaloudesta ja asiakasraportoinnista sekä osallistut toimintamme kehittämiseen.  Työsi on sekä tulevan suunnittelua ja ennakointia että hands on -työskentelyä asiakkaamme arjessa. Toimit työssäsi asiakastiimin esimiehenä ja osallistut päivittäiseen yhteistyöhön asiakkaamme kanssa. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä. 

”Meillä into työhömme tulee sisään rakennetusta halusta palvella. Aidosti strategisena kumppanina tavoitteemme ovat asiakkaan kanssa yhteiset, jolloin samaan hiileen on helppo puhaltaa.” 

Vaikka työsi on itsenäistä ja vastuullista, et tee töitä yksin. Kanssasi työskentelee 75 Kiinteistöässäläistä – oman alansa ammattilaisia kaikki. Teemme yhteistyötä myös useiden yhteistyökumppaneiden ja palvelutarjoajien kanssa.  

 

Miksi tarttua tähän mahdollisuuteen? 

1. SOK on hyvä työnantaja, ja työkaverit ovat mitä parhaat. Emme tingi työntekijöidemme hyvinvoinnista. Vaikka päivät ovat kiireisiä, työ ja vapaa on mahdollista saada balanssiin. Hersyvä huumori ja positiivinen draivi keventävät mahdollisia töyssyjä tiellämme. 

2. Panostamme osaamisemme kehittämiseen. Rakennamme sinulle yhdessä henkilökohtaisen koulutuspolun. Kerrytät oppia myös omasta työyhteisöstäsi ja asiakkaidemme liiketoiminnoista. Tavoitteenamme on työllistää alamme parhaat osaajat. Siksi sinä olet meille tärkeä! 

3. Menestymme yhdessä. Meillä on yhteiset tavoitteet ja aina aikaa auttaa työkaveriamme. Työtä tehdään yhdessä ihmisten kanssa – ei yksin, eikä sähköpostitse. 

4. Meillä saat vastuuta. Tämä on rooli, jossa olet tekemisen ja toiminnan keskiössä. Arvostamme osaamistasi ja luotamme sinuun. 

5. Joustavat työskentelymahdollisuudet helpottavat arkesi sujuvuutta. Voit pitkälti itse päättää, missä ja miten työskentelet – pääasia, että homma hoituu. 

 

Entä sitten sinä? 

Tämä on rooli, jossa sinun on mahdollista kasvaa ajan myötä. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari vaan olet kerryttänyt teknisten opintojen päälle muutaman vuoden työkokemusta. Olet jo todennäköisesti toiminut teknisenä managerina tai kiinteistöpäällikkönä. Kokemuksen määrää oleellisempaa on kokemuksiesi laatu, oppimishalukkuutesi sekä aito into tähän työhön.  

”Tässä tehtävässä on oltava kyky auttaa tiimiäsi sekä asiakastamme. Siihen tarvitaan päättäväisyyttä, täsmällisyyttä ja uskallusta tarttua välillä vaikeisiinkin asioihin.” 

Työmme on asiakaspalvelutyötä. Niinpä tämä on oikea tehtävä taitavalle kuuntelijalle ja itsenäiselle ajattelijalle. Tämä on työtä, jossa menestyt, kun ymmärrät kokonaisuudet ja olet silti kärsivällinen yksityiskohtien osalta sekä taidat aktiivisen viestinnän ja kommunikoinnin kuulijan kielellä.  

Tuntuuko sinusta siltä, että tämä voisi olla sinulle sopiva urahaaste? Olisi hienoa kuulla, millaisia tavoitteita sinulla on urallasi, ja mitä osaamisesi alueita sinä haluat kehittää? Katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua! 

 

Hakuohjeet ja lisätietoja 

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 14.6.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.  

Jos sinulla on mielessä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviä kysymyksiä, kiinteistöjen manageerauspalveluiden johtaja Jani Schroderus tai Kiinteistöässän johtaja Otto Oksanen vastaavat niihin mielellään. Janin tavoitat puhelimella 050 566 7626 tai sähköpostitse jani.schroderus@sok.fi ja Oton 050 388 3898 tai sähköpostitse otto.oksanen@sok.fi