(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
NESTE

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Etsimme Kiinteistöpäällikköä Real Estate Management -tiimiin Kilpilahteen Porvooseen.

Sinun osasi Nesteen matkassa

Nesteen Real Estate Management -tiimin vastuulla on laaja ja monimuotoinen pääosin tuotannollisten alueiden ulkopuolinen rakennuskanta Suomessa, yli 100 000 k-m2 sekä 100 km tietä. Kiinteistökanta sisältää pääosin toimisto- laboratorio- ja tuotannon tiloja. Kehitämme, rakennamme ja ylläpidämme vastuullamme olevaa omaisuutta vuosittain 25 milj. eurolla. Vastuut keskittyvät Naantalin, Kilpilahden ja Espoon alueelle. Real Estate Management on myös globaalisti kehittämässä kiinteistökantaa, viimeisimpinä hankkeina juuri perustetut uudet Nesteen toimipisteet Kiinaan, Hollantiin, Saksaan sekä Australiaan.

Tiimin tavoitteena on mahdollistaa rakennusten turvallinen, taloudellinen ja toiminnallinen hyödyntäminen liiketoiminnan lähtökohdat huomioiden. Kiinteistötiimin vastuualueeseen kuuluvia tehtäviä ovat mm. rakennuttaminen, suunnittelu- ja rakennushankkeiden projektinjohto, kiinteistöhuolto ja kunnossapito, käyttäjäpalveluiden ja tilankäytön hallinta sekä infran ja maa-alueiden hallinta. Yhteistyö ylläpito-, suunnittelu- ja urakoitsija kumppaneiden kanssa ja palvelutoimittajien ohjaaminen ovat merkittävä osa kiinteistöpäällikön työtä.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Kiinteistöpäällikkönä tehtäväsi muotoutuu osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Tehtäväsi painottuu kiinteistöjen ylläpidon sekä korjaus- ja kehitysrakennushankkeiden tehtäväkenttään Kilpilahden jalostamoalueella.

Menestyksen avaimet tehtävään

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennus- ja/tai kiinteistöalan AMK/yliopistotason koulutusta. Kokemus teollisuuskiinteistöistä ja turvallisuus- ja laatujohtamisesta katsotaan eduksesi.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, projektijohtamisen osaamista ja kykyä kehittää toimintaprosesseja. Viet määrätietoisesti asioita eteenpäin ja haluat kehittää oman vastuualueesi toimintaa. Meillä työskentely edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Toimipiste tehtävässä on ensisijaisesti Nesteen jalostamoalueella Kilpilahdessa Porvoossa, mutta asemapaikkana voi olla myös Espoon pääkonttori.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Tarjoamme kiinteistöalan ammattilaiselle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kiinteistökehittämisessä ja -ylläpidossa. Uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja ovat joukkuepelaajia - henkilöitä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Peljo, Head of Real Estate Management, 11.3.2020 klo 13-15 p. 050 458 0803.

Hakuaika päättyy 17.3.2020. Lähetä hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia heti niiden saapuessa.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.