(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Helsingin toimistoomme

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on työskennellä suurasiakkaamme LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n omistamien kiinteistöyhtiöiden kiinteistöpäällikön tehtävissä vastaten ylläpidon johtamisesta ja käyttäjätyytyväisyydestä.

Tehtävässäsi pääset toimimaan monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa; työhösi sisältyy kiinteistöjen toiminnallista ja taloudellista suunnittelua ja raportointia, kiinteistöpalveluiden johtamista ja laadun varmistamista. PTS ja hankkeiden toteuttaminen ovat osa arkea. Yhteistyö omistajan ja käyttäjien kanssa on aktiivista. Toimit ennakoivasti, huolehdit käyttäjien viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saa asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista ja avointa asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulta löytyy kiinteistöalan kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mahdollisesti koulutusta kiinteistöjen ylläpidosta. Tehtävä edellyttää teknistä osaamista ja vähintään AMK-tasoinen tutkinto katsotaan eduksi. Olet edelleen kiinnostunut kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan Pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamispalveluja tarjoavassa yhtiössä. Pääset vastaamaan merkittävän asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta ja tulet osaksi tiivistä tiimiämme, jossa sinut perehdytetään asiakkuuden toimintamalleihin ja järjestelmiin. Tiimissämme arvostamme jokaista jäsentä ja jaamme tietoa avoimesti yhteistyötä tehden. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa asiakkuuspäällikkö Petra Pesonen, puh. 040 6300971. Soita rohkeasti ja kysy lisää! Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 15.3.2020 tästä linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.