(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Oletko Senaatin uusi kiinteistöpäällikkö?

Haemme kahta kiinteistöpäällikköä Pohjois-Suomen alueelle Ouluun (toinen vakinainen tehtävä, toinen määräaikainen ajalle 1.5.2020 - 31.5.2021)

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Ouluun.

Tehtävänäsi on erikseen nimettävien kiinteistöjen asiakassuhteiden hoitaminen Oulu - Kainuun alueella, toimitilaratkaisujen ja vuokrasopimusten valmistelu, ylläpidon ja toimitilapalvelujen järjestäminen ja käytönaikainen johtaminen sekä kunnossapito- ja muutostyöhankkeiden rakennuttaminen.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:
•    joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
•    mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
•    tietotyötä tukevan työympäristön
•    mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Koska kiinteistöpäällikkö on toimintamme keskiössä ja johtaa laajaa kumppaniverkostoa, odotamme sinulta ennen kaikkea yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Tehtävän haltuunotto edellyttää myös teknisen alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa sekä monipuolista kokemusta rakennus- tai kiinteistöalan tehtävistä. Lisäksi pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Koska asiantuntijamme ovat menestyksemme kulmakivi, arvostamme myös halukkuutta kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitoryhmän päällikkö Esko Pyhtilä, p. 040 582 3871.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 15.3.2020.