(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Kotikulman Kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tehtävän kuvaus: Tehtäviin kuuluvat uudis- ja peruskorjaushankkeissa tilaajana toimiminen sekä rakennuttamiseen liittyvät hankinta, selvitys-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävät sekä kiinteistöjen korjaus- ja huoltotoiminnan kehittäminen ja valvonta.

Edellytämme kiinteistöpäälliköltä rakennustekniikan AMK-, opistoinsinööri- tai DI-tutkintoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta kiinteistöalalta sekä sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävien hoitaminen edellyttää neuvottelutaitoja, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä hankkeen osapuolten kanssa, asiakaslähtöistä työotetta sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn. Edustat yritystä jämäkästi ja uskottavasti hankkeiden johtajana, asiantuntijana ja yhteistyökumppanina.

Arvostamme hankintalain, ARA – tuotannon ja asuinrakennusten korjausrakentamisen tuntemusta, kokemusta suunnittelusta, työmaan johtamisesta ja rakennuttamisesta sekä kiinteistöjen korjaus- ja huoltotoiminnasta.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä yhtiön työntekijöilleen tarjoamat edut.

Hae töihin meille!

Lähetä hakemuksesi 4.3.2020 mennessä osoitteella pirjo.ritala@riihimaki.fi. Liitä viestiin ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoivomuksineen. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pirjo Ritala, p. 019 569 5690, pirjo.ritala@riihimaki.fi.