(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ
Ylä-Savon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2020

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN VIRKA
Ylä-Savon seurakuntayhtymässä on haettavana kiinteistöpäällikön virka. Kiinteistöpäällikkö vastaa kiinteistötoimen kiinteästä omaisuudesta, sen kehittämisestä ja kiinteistöinvestoinneista, vastaa investointiohjelman laadinnasta, kiinteistöhankkeiden kehittämisestä, hankesuunnittelun johtamisesta ja projektisuunnittelusta. Lisäksi kiinteistöpäällikkö vastaa metsätalousasioiden hoidosta, toimii palvelualueensa työntekijöiden esimiehenä ja osallistuu seurakuntayhtymän kaavoitus- ja maankäyttöasioiden hoitoon.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä it-osaamista. Valinnassa tullaan käyttämään soveltuvuusarviointia.
Ylä-Savon seurakuntayhtymään kuuluvat Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnat. Seurakuntayhtymällä on metsäomaisuutta n. 2.700 ha. Yhteinen jäsenmäärämme on n. 30 000.

Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai vähintään teknillisessä opistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu insinöörin tutkinto yhdistettynä laajaan kokemukseen julkishallinnon kiinteistöasiain hoidosta, hyvä rakentamisen ja kiinteistönhoidon tuntemus ja kokemus esimiestehtävistä. Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.
Virka täytetään ehdollisena ja vaali vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Viran vaativuusryhmä on 602 ja viran peruspalkka on 3.467,04 €/kk, lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella. Hakemukset tulee lähettää Kirkko HR:n kautta. Hakuaika päättyy perjantaina 31.1.2020 klo 16.00. Virka täytetään 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja antavat hallintojohtaja Katariina Bergbacka, p. 044-7335 211 ja katariina.bergbacka@evl.fi ja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Arto Penttinen, p. 040-0914 006 ja arto.penttinen@evl.fi.