(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ
Alavuden Vuokra-asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Etsimme joukkoamme vahvistamaan vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista, ratkaisuhakuista ja motivoitunutta

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi olet avainasemassa vaikuttamassa asukastyytyväisyyteen ja kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämiseen. Vastaat kiinteistöjen elinkaaren ja arvon säilyttämiseen liittyvistä teknisistä tehtävistä (esim. PTS) sekä ohjaat ja valvot kiinteistöjen hoitoa ja kunnossapitoa. Kiinteistöpäällikkönämme vastaat myös vuokra-asuntojen huoneisto- ja vuosikorjauksista sekä asuntotarkastuksista. Tehtäviisi kuuluu myös kustannuslaskentaa ja suunnittelua sekä osallistumista toimintamme kehittämiseen ja asiakaspalveluun. Tarvittaessa osallistut konsernin sisällä kiinteistöjen hoito- ja kunnossapitotehtävien ohjaamiseen ja valvontaan.

Oma-aloitteisuus ja priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tehtävässä. Olet joustava ja positiivisella asenteella varustettu joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä tehtävän vaativuuden edellyttämää työkokemusta.  

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, osaavan työyhteisön tuen sekä avoimen työilmapiirin. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen.

Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Riitta Jaskari, p. 050 518 8420.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.12.2019 klo 16 mennessä.  Laita cv, hakemus ja palkkatoive sähköpostilla osoitteeseen riitta.jaskari@alavus.fi. Muistathan laittaa sähköpostin aiheeksi Kiinteistöpäällikkö: Etunimi Sukunimi.

Tehtävään valittavan on esitettävä ennen työn vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävään sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.