(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme kauppakeskusympäristöön

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on työskennellä kauppakeskuksen kiinteistöpäällikön tehtävissä. Tehtävässäsi pääset toimimaan monipuolisten tehtävien parissa: työhösi sisältyy kohteen toiminallista ja taloudellista suunnittelua ja raportointia, kiinteistöpalveluiden ja palvelusopimusten päivittäistä operatiivista johtamista ja laadun varmistamista. PTS-töiden ja erilaisten muiden hankkeiden toteuttaminen ovat osa arkea. Yhteistyö omistajan, kauppakeskusjohdon ja vuokralaisten kanssa on niin ikään aktiivista. Toimit ennakoivasti, huolehdit kauppakeskuksen viihtyisästä asiakkaiden asiointi- ja vuokralaisten toimintaympäristöstä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön toimivuutta ja arvoa.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulta löytyy kiinteistöalan kokemusta vastaavista tehtävistä ja vastaavasta kaupallisesta ympäristöstä sekä mahdollisesti koulutusta kiinteistöjen ylläpidosta. Tehtävä edellyttää teknistä osaamista ja vähintään AMK-tasoinen tutkinto katsotaan eduksi. Olet edelleen kiinnostunut kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävän asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Markku Niemi, puh. 040 5944787 ja markku.niemi@realia.fi. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 29.9.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7f8885c3. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Teemme haastatteluita jo ennen hakuajan päättymistä.