(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Colliers International Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Colliers on johtava maailmanlaajuinen kiinteistö- ja sijoitushallintapalveluja tarjoava yritys. Meillä on toimintaa 68 maassa, ja 17 000 yrittäjähenkistä työntekijää tekevät yhteistyötä tarjotakseen asiantuntijaneuvoja ja -palveluita sekä maksimoidakseen kiinteistöjen arvon vuokralaisten, omistajien ja sijoittajien kannalta.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä.

 

Colliers International Finland -konsernissa pääset mukaan toimintaan, jossa tehtävänämme on kiinteistön käytettävyyden sekä arvon kehittäminen ja säilyttäminen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön.

Tehtäviisi kuuluu:

  • vastata kohteiden ylläpidosta sekä ylläpitobudjetista ja sen laadinnasta
  • tekninen manageeraus, ylläpitopalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja toiminnan kehittäminen
  • hoitaa ja vastata palveluntuottajien sopimushallinnasta ja kilpailutuksesta
  • työskentely tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden jäsenten, asiakkaiden, viranomaisten sekä Colliersin International Finlandin asiantuntijoiden kanssa
  • yhteistyö kiinteistöiden vuokralaisten kanssa

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää liiketoiminnan ymmärtämistä sekä laaja-alaista kokemusta manageerauksesta ja kiinteistön ylläpidosta. Olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin

Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana, joten pyrithän täyttämään hakemuksen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.9.2019 mennessä.