(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haemme kiinteistöpäällikköä kiinteään kampuskohteeseemme Turkuun. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian rekrytointiprosessin päätyttyä.

Kiinteistöpäällikön tehtävässä vastaat ja huolehdit kiinteistön käytettävyydestä sekä sen arvon säilymisestä ja kehittymisestä kampusalueella, varmistaen turvalliset ja toimivat tilat kaikille kohteen käyttäjille ympäri vuoden. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön alan ammattilaiselle.

Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluu:


  • Kohteen yllä- ja kunnossapidon budjetoiminen sekä budjetin toteutumisesta vastaaminen
  • Ylläpidon korjausrakennuttamishankkeiden toteutumisen varmistaminen ja johtaminen
  • Ylläpitopalveluita tuottavan verkoston ohjaus sekä toiminnan laadun varmistaminen
  • Palveluntuottajien sopimushallinta
  • Toiminnan jatkuva kehittäminen
  • Työskentely tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden jäsenten, asiantuntijoiden, asiakkaiden, käyttäjien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, kiinteistöliiketoiminnan ymmärtämistä sekä laaja-alaista kokemusta kiinteistöjen ylläpidon tehtävistä. Arvostamme myös kokemusta rakennuttamisesta ja valvonnasta. Olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia huomioiden eriosapuolten tarpeet. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä, isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten tuemme myös aktiivisesti työtekijöittemme ammatillista kehittymistä.


Kiinnostuitko? Jätä sähköinen hakemuksesi meillä oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 15.8.2019. Lisää hakemukseen mielellään mukaan myös CV:si.