(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Helsingin toimistoomme

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävien asiakkaidemme omistamien kiinteistöyhtiöiden kiinteistöpäällikön tehtävissä. Tehtävässäsi pääset toimimaan monipuolisten tehtävien parissa; työhösi sisältyy kiinteistöjen toiminallista ja taloudellista suunnittelua ja raportointia, kiinteistöpalveluiden johtamista ja laadun varmistamista. PTS ja hankkeiden toteuttaminen on osa arkea. Yhteistyö omistajien ja käyttäjien kanssa on niin ikään aktiivista. Toimit ennakoivasti, huolehdit käyttäjien viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulta löytyy kiinteistöalan kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mahdollisesti koulutusta kiinteistöjen ylläpidosta. Tehtävä edellyttää teknistä osaamista ja vähintään AMK-tasoinen tutkinto katsotaan eduksi. Olet edelleen kiinnostunut kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävän asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Markku Niemi, puh. 040 5944787, soittoaikoina 23.5.2019  klo 14-15 ja 24.5.2019 klo 10-11. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 31.5.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?62f5a045. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.