Kiinteistöpäällikkö
Suomen kansallisooppera ja -baletti

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

Kiinteistöpäällikköä
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Toimit kiinteistöosaston esimiehenä ja vastaat Suomen kansallisoopperan ja -baletin toimitiloista. Käyttäjän edustajana ylläpidät toimivia suhteita kiinteistöjemme omistajiin. Vastaat osaltasi kunnossapito- ja perusparannushankkeiden valmistelusta ja toimitilojen kehittämisestä. Toimit läheisessä yhteistyössä tilojen käyttäjien ja kiinteistön omistajien kanssa. Vastaat keskitetyistä hankinnoista toimialueesi osalta ja yksikkösi budjetoinnista. Varmistat ja kehität kiinteistön ja työympäristön turvallisuutta yhdessä turvallisuuspäällikön kanssa. Odotamme sinulta aktiivista otetta kiinteistöosaston toiminnan kehittämiseen, jotta se toimii tehokkaana ja asiakasläheisenä palveluyksikkönä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa tutkintoa, alan työkokemusta sekä kokemusta esimiestehtävistä, palveluhankinnoista ja niiden valvonnasta. Suomen kielen lisäksi edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksesi projektihallinnan ja -johtamisen kokemuksen.

Suomen Kansallisooppera ja -baletti tarjoaa kansainvälisen ja inspiroivan työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä. Kiinteistön ja sen järjestelmien toiminta on laadukkaan asiakaskokemuksen avaintekijä ja edellytys myös esitystoiminnan tukitoiminnoille. Kansallisoopperan ja -baletin toiminta on kansainvälistä niin yhteistoiminnan kuin henkilökunnan osalta, ja olemme ooppera- ja balettimaailman kärkijoukossa kehittämässä uusia esitysteknisiä konsepteja mm. virtuaaliteknologian keinoin.

Tuotantojohtaja Timo Tuovila antaa tehtävästä lisätietoja 10.5. klo 13.00-14.00 ja 16.5. klo 14.00-15.00 välisinä aikoina, puh. 040-726 8500.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 21.5.2019 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin www-sivuilla (oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266311
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki