(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Etsimme KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään kiinteistöpuolen toimintaamme ja varmistamaan monipuolisen kiinteistöomaisuutemme kustannustehokkaan hallinnan.

 

Helsingin yliopistolla on noin 1 miljardin arvoinen kiinteistöomaisuus, jonka hallinnasta ja kehittämisestä vastaa yliopiston Tila ja kiinteistöt -toimiala. Kiinteistökantamme on monipuolinen vaihdellen historiallisista arvorakennuksista uusiin opetus- ja tutkimusrakennuksiin ja muihin erityiskiinteistöihin. Pääosa kiinteistöomaisuudesta on Helsingin yliopiston omassa käytössä, mutta yliopiston tilatarpeen muuttuessa vuokraus ja kiinteistökehittäminen tulevat jatkossa lisääntymään.
 

Kiinteistöpäällikön tehtävässä

Kiinteistöpäällikkönä olet vastuussa toimitilojen vuokrauksesta, kiinteistötalouden hallinnasta, suunnittelusta ja budjetoinnista sekä investointilaskennasta, analysoinnista ja raportoinnista. Johdat ja ohjaat vuokrauksiin liittyviä korjaus- ja investointiprojekteja sekä kiinteistökehityshankkeita varmistaen niiden taloudellisen, ekologisen ja eettisen kestävyyden. Tehtävänäsi on lisäksi varmistaa asiantuntevan kiinteistönpidon toteutuminen.

Osana 15 hengen asiantuntijatiimiämme pääset kehittämään sekä toimintojamme että omaa osaamistasi laaja-alaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Kestävät asiakassuhteet ja korkea asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä tekijöitä, joten odotamme myös sinulta rakentavaa, asiakaspalveluhenkistä otetta työhösi. Kiinteistöpäällikön tehtävän mukana tulee myös yliopiston kiinteistöyhtiöiden hallitustehtäviä.

Tehtävä on vakituinen.


Sinusta

Olet itsenäinen, yhteistyökykyinen, omatoiminen ja kehitysmyönteinen kiinteistöalan ammattilainen. Kiinteistöalan tuntemuksesi on karttunut työskentelemällä ainakin muutaman vuoden vastaavanlaisissa tehtävissä. Sinulla on tehtävää tukeva, ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Suhtaudut myönteisesti toimintojen ja itsesi kehittämiseen ja omaksut uusia asioita mielelläsi. Monikulttuurisessa työympäristössämme tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englanninkielen taitoa.


Miksi meille?

Yliopisto on organisaationa ainutlaatuinen asiantuntijayhteisö, joka elää ja kehittyy jatkuvasti. Asiakkaanasi ovat oman alansa parhaat asiantuntijat. Tilat ja kiinteistöt toimialan tavoitteena on olla asiantuntija ja edelläkävijä alallaan. Kiinteistöpäällikkönä pääset viemään kehitystä eteenpäin sekä kehittämään omaa asiantuntijuuttasi. Pidämme huolta hyvinvoinnistasi mm. työaikajoustojen, työterveyspalveluiden sekä kattavien ja edullisten liikuntapalveluiden avulla.


Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 19.5.2019. Voit täyttää tietosi suoraan järjestelmään tai vaihtoehtoisesti liittää mukaan ansioluettelosi. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa.

Täytämme tehtävän kuuden kuukauden koeajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtajamme Jaana Ihalainen, jaana.ihalainen@helsinki.fi, p. 050 5709 580. Tavoittelethan Jaanaa erityisesti perjantaina 10.5. klo 15-17:00.


Tule kanssamme tekemään työtä maailman parhaaksi – yhdessä!

#helsinkiunicareers