(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaan kuuluu myynti- ja ostoneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee noin 100 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2017 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 80 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 500 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö-, toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja.

Kasvumme jatkuu edelleen ja nyt etsimme Sinua,

Kokenut ja rautainen kiinteistöjohtamisen ammattilainen vastaamaan asiakkaidemme toimitilakiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, vuokralaistyytyväisyydestä sekä erilaisten toimitilaratkaisujen organisoinnista. Varmistat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan ja vastaat taloudellisesta suunnittelusta ja tunnuslukujen raportoinnista.

Kiinteistöpäällikkönä sinulla on:

  • Soveltuva koulutus, joka on osaltaan edesauttanut kasvamistasi kiinteistöalan syvälliseksi osaajaksi sekä vankka työn kautta tullut ammatillinen osaaminen. Erityisesti arvostamme kokemusta vaativasta sijoittaja-asiakaspalvelusta sekä suurten toimitilakohteiden kokonaisvaltaisesta ja menestyksekkäästä johtamisesta
  • Asiakaslähtöinen ajattelutapa, ymmärrät miten voit omalla tekemiselläsi tuottaa asiakkaalle taloudellista lisäarvoa. Nautit päivittäisestä ja intensiivisestä työstä asiakkaiden kanssa.
  • Kyky tarttua toimeen, olet aktiivinen ja itsenäinen asenteesi näkyy jokapäiväisessä työssäsi
  • Aktiivinen ja konsultoiva työote
  • Hyvä englanninkielentaito ja uskallat käyttää sitä työssäsi

Miksi CBRE?

Olemme maailman johtava kiinteistöneuvonantaja ja kansainvälisyys näkyy meillä työssämme mm. erilaisina koulutusohjelmina ja tiiviinä yhteistyönä muiden maiden kollegoidemme kanssa. Työkulttuurimme on nopeatempoinen ja prosessimme hiottuja, ja vaikka suhtaudummekin työhömme erittäin vakavasti niin työilmapiirimme on rento ja joustava. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja pidämme huolta henkilöstömme työkyvystä ja viihtyvyydestä monin eri keinoin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 05.05.2019 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Head of Property Management Siri Tulikoura 040 551 9596. Sirin tavoitat parhaiten seuraavina ajankohtina 18.4 klo 13 jälkeen  ja 26.4 ennen klo 12.