(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Tarjolla monipuolinen ja käytännönläheinen tehtävä kiinteistöalan ammattilaiselle. Päätoimipaikkana on tärkein vastattavista kiinteistökohteista, Maalaistentalo Helsingin ydinkeskustassa Simonkadulla.

Omistamme pääkaupunkiseudulla neljä isoa kohdetta sekä yksittäisiä osakehuoneistoja. Tehtävänäsi on itsenäisesti ja ammattimaisesti vastata näiden hoidosta, kunnossapidosta ja elinkaarenhallinnasta. Neuvottelet ja kilpailutat tarvittavat sopimukset ja yhteistyökumppanuudet sekä olet tottunut vuokralaismuutosten toteuttaja.

Sinulla on vankka käytännön kokemus PTS-suunnitelmiin perustuvasta kohteiden hoidosta ja peruskorjaushankkeiden kilpailuttamisesta sekä toteuttamisesta. Suunnittelet aikataulut, budjetit ja seuraat ylläpitokustannuksia. Vastaat työturvallisuus- ja muiden säädösten noudattamisesta sekä viranomaisneuvotteluista. Toimenkuvaasi kuuluvat myös suojelujohtajan tehtävät. Halu kehittyä neuvottelemaan vuokrasopimuksia on eduksi.

Odotamme sinulta tehtävän edellyttämää koulutusta, kiinteistöalan hyvää tuntemusta ja vahvaa käytännön ammattitaitoa. Olet läpivienyt itsenäisesti useita onnistuneita vuokralaismuutos- ja saneerausprojekteja. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Olet tuloshakuinen ja pystyt organisoimaan laajoja kokonaisuuksia. Olet tottunut käyttämään työssäsi eri sovelluksia sekä tuottamaan itsenäisesti tarvittavat asiakirjat ja sopimukset.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja käytännönläheisen tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Päätoimipaikkamme on Helsingin ydinkeskustassa omassa toimitalossamme. Tehtävässäsi raportoit MTK:n talousjohtajalle. Tiimiisi kuuluu kiinteistösihteeri ja osaava palveluntoimittaja- ja yhteistyöverkosto.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Annukka Tervo, puh. 041 539 6333. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 24.3.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-13879.