(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Vaasan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Vaasan seurakuntayhtymässä voit tehdä työtä kirkon hyväksi monipuolisissa, haasteellisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Kiinteistöpäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti seurakuntayhtymän kiinteistötoimesta. Työhön sisältyvät muun muassa uudisrakennusten ja muutostöiden suunnittelu, rakennuttaminen ja ylläpito, sekä maankäytön suunnittelu. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi kehittymisen myötä, sillä yhteisössämme arvostetaan osaamisen kehittämistä ja kouluttautumista.

Vaasan seurakuntayhtymä on kolmen seurakunnan muodostama yhtymä, jonka tehtävänä on huolehtia muun muassa seurakuntien yhteisistä kiinteistöistä, taloudesta sekä henkilöstö- ja muusta hallinnosta.

Odotamme sinulta:
- virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa
- käytännön kokemusta viran tehtäväalueeseen, rakennustekniikkaan ja/tai kaavoitus- ja maankäyttöasioihin
- käytännössä osoitettua esimies- ja johtamistaitoja
- toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa (kielitodistus)
- että olet evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen tehtävän osana avointa ja energistä työyhteisöä
- mahdollisuuden kehittää ja luoda uusia suuntaviivoja kiinteistötoimessa
- hyvät henkilöstöedut, kuten kattava työterveyshuolto, lounasravintola työpaikalla sekä liikunta- ja kulttuurisetelit
- kiinteistötoimen tehtäviesi tueksi työnjohtajat sekä teknisen kiinteistönhoitajan

Virkasuhteen palkkaus määräytyy KirVESTES:in vaativuusryhmän 603 mukaan. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu hakijan työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta.

Virkasuhde alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika ja virkasuhteeseen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valintapäätöksen vahvistamista.

Hakuaika päättyy 21.1.2019 klo 16.00. Hakemus lähetetään sähköisesti KirkkoHR -järjestelmän kautta.
Lisätietoja antaa talousjohtaja Juha Silander puh. 044 480 8400 tai kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho puh. 044 480 8420.