(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme nyt OP Toimitilapalvelut –yksikköömme kiinteistöpäällikköä johtamaan osuuspankkien ja OPn keskusyhteisökonsernin omassa käytössä olevia tiloja sekä sijoituskohteita omalla maantieteellisellä alueellaan. Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu Ouluun.

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Kiinteistöpäällikkönä vastaat oman alueen kiinteistöomaisuuden hallinnasta, ylläpidosta, hoidosta, rakennuttamisesta, vuokrauksesta, myynnistä ja kehittämisestä sekä kiinteistöjen fyysisestä turvallisuudesta. Toimessa vaikutetaan kiinteistöjen arvon kehittymiseen, kulujen hallintaan, tuottojen optimointiin, kiinteistöpalveluiden keskitettyyn johtamiseen sekä kiinteistöomaisuuden oikeaan allokointiin pankkien taseissa. Lisäksi olet varmistamassa OPn strategian toteutumista oman osa-alueesi osalta.

Mitä me odotamme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla käytännön kokemusta oman käytön kohteiden sekä sijoituskohteiden kiinteistöjohtamisesta: sinulla on teknistä osaamista, rakennuttamisosaamista, kokemusta vuokrauksesta ja myynnistä sekä näyttöjä palveluiden menestyksekkäästä johtamisesta ja kiinteistötalouden hallinnasta. Tekninen tai kaupallinen alempi korkeakoulututkinto antaa omalta osaltaan hyvät lähtökohdat tehtävästä suoriutumiseen.

Olet asiakaslähtöinen, suunnitelmallinen ja raudanluja organisaattori. Olet muutosketterä ja sisäistät uusia asioita nopeasti. Luontainen kykysi rakentaa yhteistyötä ja vakuuttavat sosiaaliset taitosi helpottavat tekemistäsi, kun olet vuorovaikutuksessa lukuisten sidosryhmien edustajien kanssa. Tehtävä edellyttää myös matkustamista kotimaassa.

Tartu mahdollisuuteen

Meillä pääset osalliseksi arvojemme mukaiseen ja kehittyvään tekemiseen. Yksikkömme on täynnä mahdollisuuksia tehdä toiminnasta omannäköistä ja sparrata innostuneiden kollegoiden kanssa. Isona ryhmänä voimme tarjota sinulle hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, monipuolisen työnkuvan sekä hyvän tiimin ja mukavat kollegat.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Anne Koskela, puh. 050 400 4884.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen oheisen painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2018.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.