(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Helsingin toimistoomme

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävän asiakkaamme omistamassa kauppakeskuksessa pääkaupunkiseudulla kiinteistöpäällikön tehtävissä. Tehtävässäsi pääset toimimaan monipuolisten tehtävien parissa; työhösi sisältyy kiinteistöjen toiminallista ja taloudellista suunnittelua ja raportointia, kiinteistöpalveluiden johtamista ja laadun varmistamista. PTS ja hankkeiden toteuttaminen on osa arkea. Yhteistyö omistajien ja käyttäjien kanssa on niin ikään aktiivista. Toimit ennakoivasti, huolehdit käyttäjien viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulta löytyy kiinteistöalan kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mahdollisesti koulutusta kiinteistöjen ylläpidosta. Sinulla on taustallasi tekninen tai kaupallinen peruskoulutus ja olet edelleen kiinnostunut kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävän asiakkaamme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Eeva Kaartinen, puh. 040 5502778 soittoaikoina 24.8.2018  klo 12-14 ja 28.8. klo 9-12. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 16.9.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?adf90dec. Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa jo ennen hakuajan umpeutumista. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.