(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Cityvarasto Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Etsitään kiinteistöpäällikköä pääkaupunkiseudulle, Cityvarasto Oyj

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 36 toimipistettä ympäri Suomen.

Kiinteistöpäällikkönä vastaat kiinteistöjemme ylläpidon hallinnasta ja kunnossapidosta. Johdat myös huolto- ja korjaustiimejä. Osallistut tekniseen päivystykseen.

Arvostamme osaamista ja kokemusta kiinteistö-/talotekniikka-alalta ja/tai korjausrakentamisesta erityisesti esimiestehtävistä. Turvatekniikka-alan osaaminen on myös eduksi.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta otetta. Olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia ja nopeita tilanteita. Toivomme, että tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Englannin kielitaitosi tulee olla riittävä työnjohtotehtäviin, vaikka pääasiallinen työkieli on suomi. Ajokortti ja auto ovat välttämättömät. Työ edellyttää jossain määrin matkustamista muilla paikkakunnilla sijaitseviin toimipisteisiin.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla ansioluettelon kanssa osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi.