(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Paraisten seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Kiinteistöpäällikkö on toinen Paraisten seurakuntayhtymän johtavista viranhaltijoista talouspäällikön kanssa. Kiinteistöpäällikkönä johdat omaa sektoriasi, joka koostuu kiinteistötoimesta, maankäytöstä ja hautaustoimesta. Laajalla saaristoalueella on mm. 10 kirkkoa, joista kolme on keskiaikaista. Kiinteistöpäällikön virka on uusi.

Pätevyysvaatimuksena edellytämme vähintään rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (AMK) tutkintoa. Kiinteistöpäälliköltä edellytetään kokemusta rakennusteknisistä tehtävistä ja perehtyneisyyttä esimiestoimintaan, kokemusta taloussuunnittelusta sekä kokemusta julkisten hankintojen osalta. Koska seurakuntayhtymä on kaksikielinen, tehtävän hoito edellyttää hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa ruotsin ja suomen kielen osalta. Kiinteistöpäällikön tulee olla evankelisluterilaisen seurakunnan konfirmoitu jäsen. Palkkaus kirkon vaativuusryhmän 603 mukaan.

Anomus 21.6.2018 klo 15 mennessä osoitteella: Paraisten seurakuntayhtymä, Kirkkoesplanadi 3, 21600 Parainen tai pargas-parainen@evl.fi. Työt alkavat 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja hallintopäällikkö Annica Forssell puh 040 312 4471 tai kirkkoherra Juho Kopperoinen 040 312 4421; sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi