(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Etsimme nyt

Kiinteistöpäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen Nesteen jalostamolle Naantaliin.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti, mutta tiimin tuella Nesteen Naantalin jalostamon kiinteistöistä sekä tuet Real Estate Management (REM) -organisaatiota muilla vastuualueillamme.

Tehtävään kuuluu:

  • Kiinteistöjen ylläpidon johtaminen liiketoimintojen tarpeita tukien
  • Uudis- ja korjausrakennuttaminen
  • Työympäristön ja tilahallinnan kehittäminen ja ylläpito
  • Palvelutoimittajien johtaminen

Olet osa tiimiä, joka vastaa Nesteellä kiinteistöistä Espoon pääkonttorilla, Suomen tuotantolaitoksilla Porvoossa ja Naantalissa sekä erikseen määritellyissä vuokrakohteissa. Tämän lisäksi REM-organisaatio tukee konserninlaajuisesti kiinteistöjohtamisen eri osa-alueilla. Vastuualueeseemme kuuluu maa-alueiden hallinta, kiinteistöjen transaktiot, vuokraus, kehittäminen, rakennuttaminen ja ylläpito sekä käyttäjäpalveluiden ja tilankäytön hallinta. Tarjoamme liiketoiminnoille tarkoituksenmukaiset ja laadukkaasti ylläpidetyt toimitilat.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta rakennuttamisesta, kiinteistöjen ylläpidosta ja palvelutoimittajien johtamisesta. Tehtävä edellyttää hyvää vuorovaikutustaitoa, projektijohtamisosaamista ja kykyä kehittää toimintaa ja implementoida päätöksiä.

Tarjoamme kiinteistöalan ammattilaiselle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kiinteistökehittämisessä ja -ylläpidossa.

Lisätietoja antaa Niko Pihlman, Head of Real Estate, niko.pihlman@neste.com tai 050 458 3523
pe 18.5. klo 10-12 sekä ma 21.5., pe 25.5. ja ma 28.5. Klo 9-10:30.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkakuljetuksia Naantalin jalostamolle.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.

Hakuaika päättyy 3.6.2018.