(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö / YH Kodit Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

YH Kodit on merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500-1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Toimintaamme ohjaavat arvot: välitän, ratkaisen, sitoudun. Tutustu lisää: www.yhkodit.fi/toimintakertomus/

Kehitämme toimintaamme ja haemme Tampereelle

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan YH Kodit Oy:n kiinteistökannan ylläpitoa ja elinkaaren hallintaa. Tehtävänäsi on kiinteistöjen ylläpitoon liittyvän palveluverkoston järjestäminen, johtaminen ja valvonta. Vastaat kiinteistöjen ylläpidon taloudellisesta ja toiminnallisesta suunnittelusta sekä siihen liittyvien raportointityökalujen hyödyntämisestä ja kehittämisestä (mm. ylläpito ja PTS-kulujen budjetointi). Huolehdit PTS-suunnitelmien ajantasaisuudesta ja toteuttamisesta yhteistyössä yhtiön omien rakennuttajakonsulttien kanssa. Laadit korjaussuunnitelmat sekä johdat ja valvot niiden toteuttamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä YH Kotien asukasisännöinnin, vuokrauksen ja taloushallinnon kanssa. Johdat neljän hengen asiantuntijatiimiä, olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (DI / ins., suuntautuminen kiinteistönpitotekniikkaan tai rakennusalaan) ja usean vuoden kokemus roolista, jossa sinulla on ollut teknis-taloudellinen kokonaisvastuu merkittävän kiinteistöomaisuuden ylläpidosta ja elinkaaren hallinnasta. Vastuullisena toimijana YH Kotien tavoitteena on vähentää omistamiensa kiinteistöjen energiankulutusta ja -kustannuksia sekä niiden energiankäytöstä aiheutuvia CO2-päästöjä, joten arvostamme kokemustasi energianhallinnasta. Olet yhteistyökykyinen, verkostoidut sekä kehität ja ylläpidät kumppaniverkostoa omalla vastuualueellasi.

Tarjoamme työpaikan loistavalla sijainnilla Tampereen keskustassa. Pääset tekemään merkityksellistä työtä, sillä toiminnallasi on vaikutusta asumisen laatuun ja sitä kautta ihmisten hyvinvointiin. Olemme vastuullinen ja vakavarainen työnantaja, joka arvostaa uusia ratkaisuja, palveluasennetta sekä antaa tilaa niiden kehittämiseen. Voit lukea meistä lisää: www.yhkodit.fi/rekrytointi/

Lisätietoja tehtävästä antavat YH Kodit Oy:n toimitusjohtaja Janne Tuominen, p. 010 227 3016 ja MPS-konsultti Harri Viitanen 10.3.-18.3., puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 29.3.2020 mennessä.