(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö, VTK Kiinteistöt Oy
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Vantaan kaupunki, Konserniyhteisöt,
VTK Kiinteistöt Oy

Elannontie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.04.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme nyt joukkoomme kiinteistöpäällikköä VTK Kiinteistöt Oy:lle Vantaanportin Yrityspuistoon. 

VTK Kiinteistöt Oy:n toiminta keskittyy pääosin Vantaalla toimivien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin sekä julkisiin kiinteistöihin. VTK toteuttaa Vantaan kaupungin kiinteistöstrategiassa määriteltyjä rakennushankkeita ja tätä kautta pääset mukaan osaltasi rakentamaan kaupungin palveluverkostoa ja mahdollistamaan sitä kautta mm. uusien työpaikkojen syntymistä.
 
VTK Kiinteistöt Oy:n liikevaihto on viimeisten vuosien aikana kasvanut keskimäärin 19% vuosittain. Tilikauden 2020 liikevaihto oli 26 milj. euroa ja taseen loppusumma 160 milj. euroa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän viihtyisissä toimitiloissa, pienessä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa pääset kehittämään ja kehittymään. Kiinteistöpäällikön työnkuva on asiakaslähtöistä ja luonteeltaan liikkuvaa Vantaan talousalueella.

Kiinteistöpäällikkönä vastaat palvelusopimuksista sekä asiakaslähtöisestä, kustannustehokkaasta sekä suunnitelmallisesta kiinteistötoiminnan toteuttamisesta. Lisäksi kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluvat budjetointi, vuosikorjausten ja pienten PTS-peruskorjausten toteutus, sisäilmaselvitykset ja energiatehokkaat ratkaisut.

Sinulla on taustallasi kiinteistö- ja taloteknistä osaamista sekä näkemystä tulevaisuuden kiinteistöhallinnan toimintamallien käytännöistä.

Edellytämme, että sinulla on aiempaa työkokemusta kiinteistöalalta tai rakennuttamisen parista, vastaavista palvelujohtamisen työtehtävistä. Tunnet kiinteistöihin liittyvän ylläpitotoiminnan sekä sopimushallinnan maailman hyvin ja kykenet itsenäisesti vastaamaan kiinteistöhallinnan prosesseista - omaa kokonaisvaltaista asiantuntemustasi hyödyntäen.

Pienessä työyhteisössämme tarvitaan kykyä itsenäiseen, itseohjautuvaan ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä erinomaisia tiimityöskentely-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Järjestelmällinen työote, huolellisuus sekä liiketoimintalähtöinen toimintatapa ovat lähtökohtia tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta.


 
 VTK Kiinteistöt Oy konserni hallinnoi ja vuokraa omistamiaan teollisuus -, toimistotiloja sekä julkisten tilojen käyttöön soveltuvia kiinteistöjä. Kiinteistöliiketoimintamme keskittyy pääosin julkisiin tiloihin sekä Vantaalla toimivien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. 

Vantaan kaupungin omistama VTK Kiinteistöt Oy on osaava kumppani kaikissa yrityksen tilatarpeissa. Neljän vuosikymmenen aikana VTK Kiinteistöt Oy on ollut merkittävä kiinteistöjen toteuttaja Vantaalla. Viime vuodet ovat olleet VTK Kiinteistöt Oy:lle voimakasta kasvun aikaa.

Tutustu toimintaamme: VTK-Kiinteistöt Oy

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Koulutuksesi voi olla esim. kiinteistö- tai kaupalliselta alalta, palvelujohtamisesta tai rakennusalalta

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 
 Kiinteistöalan soveltuvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

Luemme eduksi: 
 - aiemman käytännön työkokemuksen kiinteistöalalta
 - ylläpitotoiminnan osaamisen
 - sopimushallinnan tuntemuksen
 - valmiudet kehittämistyöhön
 - erinomaiset yhteistyö- ja verkostoitumistaidot

Palkkaus:  sopimus / Kiinteistöalan toimihenkilöiden TES

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Kiinteistöpäällikkö

Per Mattsson

0500 407 817
per.mattsson@vtkoy.fi

Tavoitettavissa 23.2.2021 klo 10.00 - 11.00 ja 2.3.2021 klo 10.00 – 11.00 Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, hakuaika päättyy klo 16:00.
 
 Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.