(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö (TRE-01-122-20)
Tampereen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä on osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tehtäviämme ovat Tampereen kaupungin maa- ja asuntopolitiikan valmistelu ja toteutus, palvelutilaverkkojen suunnittelu yhteistyössä tiloissa toimivien palveluryhmien ja yksiköiden kanssa sekä kaupungin tilaomaisuuden hallinta ja kehittäminen. Palveluryhmämme toteuttaa osaltaan kaupungin väestönkasvun, asuinrakentamisen ja elinkeinoelämän sijoittumisen edellytyksiä sekä edistää asuntotuotannon kilpailun syntymistä ja asumisen kohtuuhintaisuutta. 

Haemme kiinteistöpäällikköä (TRE-01-122-20) vakinaiseen työsuhteeseen. Kiinteistöpäällikön tehtävänä on hoitaa kaupungin nimettyjä asiakkuuksia kokonaisvastuullisesti. Kiinteistöpäällikkö huolehtii itsenäisesti vastuualueensa kohteiden tila- ja vuokrausjärjestelyistä. Hän käy itsenäisesti tarvittavat vuokrasopimusneuvottelut sekä valmistelee niihin liittyvät sopimukset ja päätökset. Kiinteistöpäällikkö osallistuu oman vastuualueensa kiinteistöjen myynteihin ja kaupunkikonsernin ulkopuoliseen vuokraukseen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Eduksi katsotaan kokemus tilojen ja kiinteistöjen vuokrauksesta ja myynnistä, asiakkuudenhallinnasta, tilahallinnasta ja tilajärjestelyistä sekä LKV- ja LVV -tutkinnosta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapäällikkö Niko Suoniemi, puh. 040 806 2794.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 12.3.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.