(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö, toimitilaliiketoiminta
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Haluaisitko työskennellä kiinteistöpäällikkönä Pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä, jossa 97 % henkilöstöstä kokee olevansa erinomaisessa työpaikassa? Innostaako sinua yhteen hiileen puhaltava tiimi ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Katso, mitä voimme sinulle tarjota! 

Kiinteistöpäällikkönämme vastaat asiakkaidemme omistamien sijoituskiinteistöjen ylläpidon johtamisesta ja käyttäjätyytyväisyydestä. Tämä tarkoittaa, että olet vuokralaisille ja asiakkaillemme aktiivisesti näkyvä ja kuuluva taho, joka varmistaa sijoittajien kiinteistöjen optimaalisen tuoton sekä vuokralaisten sujuvan arjen. Huolehdit, että vuokralaisten tilat ja kiinteistöjen palvelut tuottavat arvoa heidän liiketoiminnalle. Vastaat kiinteistöjen suunnitelmallisesta ylläpidosta budjetin mukaisesti sekä vuokraustoiminnan tukemisesta. Sinulla on kokonaiskuva vastuullasi olevien kiinteistöjen tilanteesta – tiedät missä ollaan, miten siihen on tultu, ja miten mennään eteenpäin.

Työssäsi olet tiiviisti yhteydessä vuokralaisiin, palveluntuottajiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin kiinteistöjen ylläpidon osalta. Asiakkaillesi raportoit ja viestit proaktiivisesti suunnitelmista ja toteumista. Varmistat arjessa, että kiinteistöjen mahdolliset vikatilanteet ja palvelupyynnöt tulevat hoidetuksi, ja taustalla tapahtuvat toiminnot sekä viestintä eri osapuolille rullaa. Olet siis paljon vartijana. Kaikkea et suinkaan tee yksin, vaan rinnallasi ovat asiakkuustiimi, työkaverit ja palveluntuottajat, joiden valintaan luonnollisesti vaikutat. Yhdessä ja ohjauksessasi vaikutatte vastuullasi olevien kiinteistöjen hiilijalanjälkeen. Seikka, joka lisää työmme merkittävyyttä.

Meillä on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden suurin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi. Tästä seuraavaksi enemmän!

Starttisi meillä 

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta tulet sinuiksi kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme

  • Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Toimitilapuolella rinnallasi työskentelee 70 kiinteistöpäällikköä, ja lähes 600 newseciläisen joukko on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  • Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan panostamme paljon henkilöstön hyvinvointiin, laadukkaaseen työhön ja asiakkaidemme palveluun. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  • Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.
  • Meidän kanssa pääset luomaan uutta arjen toimintamalleihimme ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja vuokralaisten tyytyväisyyteen.
  • Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.
  • Kiinteistöalan suurena ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.

Näillä eväillä menestyt 

Kiinteistöpäällikkönämme työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä kiinteistöjen ylläpidosta tai huollosta, niiden palvelutuotannosta tai rakentamisesta. Ymmärrät siis pelikenttäsi, jolla toimit. Sinulla on työskentelyäsi tukeva, tehtävään sopiva koulutus ja ennen kaikkea kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan. Esimerkiksi rakennus- tai talotekniikka-alan alempi korkeakoulututkinto tukee hyvin tehtävässä tarvittavaa osaamista. Tässä haussa painotamme erityisesti aiempaa kokemusta toimitilakiinteistöjen ylläpidon johtamisesta.

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa ja taidat vaikuttavan sekä oikea-aikaisen viestinnän – myös englanniksi. Eikä haittaa ole, jos positiivisuus on yksi luonnettasi kuvaava piirre.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Tapio juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Tapion tavoitat numerosta 040 521 5581 seuraavina aikoina: 2.11.2020klo 9.00-11.00, 5.2.2020 klo 9:00-11:00 ja 11.11.2020 klo 13.00-15.00. Voit laittaa myös sähköpostia, tapio.alapoti@newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 18.11.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.