(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö Saloon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Me poistamme kiinteistöiltä eräpäivän. Haemme nyt Saloon

 

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

 

Minkälainen pesti kyseessä? Tässä tehtävässä vastaat asiakkaamme kiinteistön palvelutuotannon ohjauksesta, luot ja hallinnoit kiinteistön budjettia ja huolehdit kiinteistön moninaisten asiakkaiden kiinteistöön liittyvistä tarpeista.

 

Ketä etsimme? Tehtävässä onnistumisen kannalta oleellista on, että sinulta löytyy useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulta tulisi löytyä myös osaamista kiinteistötekniikasta, etenkin sähkötekniikasta ja kiinteistöautomaatiosta sekä energiankäytön hallinnasta. Granlund Manager-huoltokirja on sinulle tuttu. Työskentelytyyliltäsi olet asiakaspalveluhenkinen ja ammattimainen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat myös hyvän englannin kielen taidon.

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöpalveluiden organisaatiossa. Meiltä saat ison talon edut, kuten tavallista laajemman työterveyshuollon sairauskassoineen. Tuemme lisäksi liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojemme kautta.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 15.9. mennessä nettisivujemme kautta.