(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö Sagaxille Turun alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018Yritys&nbsp:  Sagax Finland Asset Management Oy

Työn kuvaus:
 

Sagax on kiinteistösijoitusyhtiö, joka investoi kaupallisiin kiinteistöihin erityisesti varasto- ja pienteollisuussektoreilla. Sagax omisti 30. syyskuuta 2018 toimitiloja 2 728 000 neliömetriä jakautuen 501 kiinteistöön. Sagax on noteerattu Nasdaq Tukholmassa, Large Cap-listalla.

AB Sagax is a property company investing in commercial properties, primarily in the warehouse and light industrial segment. Sagax´s property holdings at September 30, 2018 amounted to 2,728,000 square meters, distributed over 501 properties. AB Sagax (publ) is listed on the Nasdaq Stockholm, Large Cap. www.sagax.fi

 

 

Haluatko mukaan menestyvään ja kasvavaan yritykseen? Innostutko itsenäisestä ja haastavasta työstä, jossa sinulla on mahdollisuus laajentaa ja edistää toimintoja laadukkaasti? Haemme asiakkaamme Sagax Finland Asset Management Oy:n toimeksiannosta osaavaa ja vastuullistaKIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ 

Turun alueelle. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa vuodenvaihteessa.

 

 

Etsimme kiinteistöpäällikön tehtävään oma-aloitteista, ulospäinsuuntautunutta ja vuorovaikutustaitoista henkilöä. Työssä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä, hyviä neuvottelutaitoja sekä kokemusta toimitilakiinteistöjen sopimusjuridiikasta, vuokraustoiminnasta ja ylläpidosta. Osaamiskenttäsi painopiste on kaupallisella puolella, mutta sinulla on myös hyvä käsitys kiinteistöihin liittyvistä teknisistä asioista.
 Vastaat alueesta itsenäisesti, joten arvostamme erityisesti aluetuntemusta. Työstä suoriutuminen vaatii lisäksi paineensietokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Toimit luontevasti asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

 

 

Monipuolisessa työnkuvassa sinulla on tulosvastuu nimetyistä kiinteistöistä Turun alueella. Vastaat kiinteistöjen vuokraustoiminnasta, esittelet tiloja potentiaalisille vuokralaisille sekä huolehdit vuokrasopimusneuvotteluista ja sopimusten laatimisesta. Lisäksi vastaat kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen hallinnosta, kunnossapidosta ja rakennuttamisesta. Johdat edellä mainittuja asioita toimivaa ja kokenutta yhteistyökumppaniverkostoasi hyödyntäen.

 

Merkittävä osa työtäsi on lisäksi pitkäjänteinen yhteistyö olemassa olevien asiakkaiden kanssa, joihin kuuluu sekä suuria teollisuusyrityksiä että pieniä, monen eri toimialan yrityksiä. Tehtäviisi kuuluvat myös budjetointi ja raportointi, sekä pidemmällä aikavälillä Sagaxin toiminnan laajentaminen Turun alueella.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja nuorekkaassa yrityksessä sekä ammatillisia kasvumahdollisuuksia tulevaisuudessa. Tukenasi on Helsingissä toimiva ammattitaitoinen ja kokenut työyhteisö.

 

 

Jätä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, parhaiten tavoitettavissa ke 7.11. klo 9-10 sekä to 15.11. klo 14-16. Voit kysyä lisätietoja myös sähköpostilla ella.faltersack@adecco.fi .Asiakkaan tehtävänimike:  Kiinteistöpäällikkö


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku