(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö, rakennuttaminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Haemme Kiinteistöpäällikköä vastaamaan toimitilapalveluiden rakennuttamisprojekteista. Työpaikan sijainti voi olla Helsingissä, Oulussa tai Tampereella. 

Tehtävästä

Vastaat OP Keskusyhteisön ja Osuuspankkien rakennusprojektien läpivienneistä rakentamisen, käyttäjähankintojen ja käyttäjäpalveluiden näkökulmasta. Laadit rakentamisen kustannusarvioita ja vastaat niiden seurannasta. Kiinteistöpäällikön tehtävässä ohjeistat ja avustat muita kiinteistöpäälliköitä, pankkeja ja muita nimettyjä tahoja rakennusprojektien eri vaiheissa. Kehität käyttäjälähtöistä rakennuttamista ja varmistat kestävän kehityksen etenemisen vastuualueellasi. Lisäksi jalkautat OP:n strategian toteutumista oman osa-alueesi osalta.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa käytännön kokemusta rakennuttamisesta ja projektinjohtamisesta. Kiinteistötalouden hallinta ja palvelumuotoilun ymmärtäminen tukevat tehtävässä menestymistä. Tekninen (insinööri) antaa omalta osaltaan hyvät lähtökohdat tehtävästä suoriutumiseen.
Olet asiakaslähtöinen, suunnitelmallinen ja raudanluja organisaattori. Olet muutosketterä ja sisäistät uusia asioita nopeasti. Luontainen kykysi rakentaa yhteistyötä ja vakuuttavat sosiaaliset taitosi helpottavat tekemistäsi, kun olet vuorovaikutuksessa lukuisten sidosryhmien edustajien kanssa. Tehtävä edellyttää myös matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset osalliseksi arvojemme mukaiseen ja kehittyvään tekemiseen. Yksikkömme on täynnä mahdollisuuksia tehdä toiminnasta omannäköistä ja sparrata innostuneiden kollegoiden kanssa. Isona ryhmänä voimme tarjota sinulle hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, monipuolisen työnkuvan sekä hyvän tiimin ja mukavat kollegat.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Satu Nevalainen puh. 040 827 8059 pe 16.10. klo 11-13 ja pe 23.10. klo 11-13 p. 040 827 8059.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen oheisen painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2020.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.