(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö, Orimattilan kaupunki /
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Orimattila on kasvava ja kehittyvä n. 16 100 asukkaan maaseutukaupunki Päijät-Hämeessä. Meiltä on hyvät yhteydet eri puolille Suomea. Orimattilassa kohtaat kauniin maalaismaiseman ja vehreän luonnon. Keskustaan sijoittuvat peruspalvelut toimivat laadukkaasti ja asukkaiden arki on sujuvaa. Meillä huolehditaan niin ihmisistä kuin luonnostakin. Lisätietoja Orimattilasta löydät osoitteesta www.orimattila.fi

Haemme kaupungillemme vakituiseen virkasuhteeseen

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Kiinteistöpäällikön tehtävässä vastaat kaupungin toimitilojen kunnossapidosta ja kiinteistönhoidosta. Tiloja on yhteensä 44 kpl ja 74 000 hum². Lisäksi huolehdit kiinteistöpäivystyksen toiminnasta ja uimahallin kiinteistö- ja veden käsittelystä. Toimit kiinteistöhuollon ja kunnossapidon esimiehenä. Koordinoit ja kehität toimitilakiinteistöjä sekä toimit kaupungin talotekniikan asiantuntijana. Hahmotat helposti kokonaisuuksia, toimit johdonmukaisesti ja loogisesti. Olet kiinnostunut energiataloudesta ja Sinulla on halua kehittää kaupungin toimitilakiinteistöjen energiahankintaa.

Edellytämme Sinulta:

  • talotekniikan insinöörin tutkintoa
  • riittävää työkokemusta alalta
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa, energiaosaamista ja tuloshakuista toimintatapaa

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän iloisessa ja jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Hae tehtävään heti Kuntarekryn kautta, kuitenkin viimeistään 31.10.2019 klo 15:00 mennessä. Hakuilmoitukset kokonaisuudessaan kelpoisuusvaatimuksineen osoitteessa www.orimattila.fi > työ ja yrittäminen > avoimet työpaikat sekä www.kuntarekry.fi. Kuntarekryn kohdenumero on 242156. Rekrytoinnissa avustaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa dipl.ins. Harri Vaittinen p. 040 5288 084. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.