(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö / Kruunuasunnot Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020


Kruunuasunnot omistaa, vuokraa ja rakennuttaa vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Olemme tehokas ja kilpailukykyinen yritys, joka tarjoaa asumista ja siihen liittyviä palveluja keskeisillä paikkakunnilla. Huolehdimme 2300 asunnosta 19 paikkakunnalla ja vahvistamme asunto-omistustamme kasvukeskuksissa toteutettavalla uudisrakentamisella.

Haemme kehittyvään organisaatioomme sinua

Kiinteistöpäällikkö

vahvistamaan kiinteistöyksikkömme toimintaa.

Tehtäviisi kuuluu hallinnollisen isännöinnin kokonaisuus, jossa vastaat asiakaspalvelusta, kiinteistöjen taloudesta sekä kiinteistökohtaisten talousarvioiden laadinnasta ja seurannasta. Huolehdit yhdessä teknisen kiinteistöpäällikön ja kunnossapitopäällikön kanssa kiinteistöjen ylläpidosta ja sopimusasioista. Tehtäviisi kuuluu myös palveluasiakkuuskohteidemme manageeraus sekä siihen liittyvä asiakaspalvelu.

Huolehdit osaltasi siitä, että asuminen kohteissamme on turvallista ja helppoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan organisaation dynaamiseen vaiheeseen useiden uudiskohteiden valmistumisen myötä. Olemme eteenpäin katsova, asiakaslähtöinen ja joustava työyhteisö, joka kehittää aktiivisesti myös omaa toimintaansa. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja työ meillä mahdollistaa joustavuutta työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa. Meille on helppo tulla, työyhteisössämme on hyvä henki ja panostamme henkilöstömme kehittymiseen ja kouluttautumiseen.  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa.

Taustaltasi voit olla jo kokenut konkari tai tuoreempi alan toimija, tärkeintä on, että olet innostunut isännöintialasta ja sinulla on myönteinen, asiakaslähtöinen palveluasenne. Arvostamme kaupallisen ja/tai teknisen alan soveltuvaa koulutusta sekä ITS, AIT tai vastaavaa pätevyyttä.  Talotekniikan ja rakennuttamisosaamisen katsomme sinulle eduksi. Henkilönä olet joustava ja tehokas tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutusvalmiudet ja osaat toimia rakentavasti eri sidosryhmien suuntaan. Otteeltasi olet luotettava ja vastuullinen ja hallinnoit sujuvasti kokonaisuuksia. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Lue tarkempi tehtäväkuvaus verkkosivuiltamme osoitteesta kruunuasunnot.fi/ajankohtaista. Jos koet olevasi sopiva vahvistus joukkoomme, hae tehtävää hakupainikkeen kautta viimeistään 27.1.2020. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si.  Lisätietoja antavat kiinteistöjohtaja Petri Saarinen 20.–22.1. ja 27.–28.1. klo 15–16, puh. 020 743 2971 sekä MPS-konsultit Heidi Palo, puh. 020 746 9628 ja Johanna Korte, puh. 020 746 9455.