(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöpäällikkö kauppakeskus Skanssiin
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaan kuuluu myynti- ja ostoneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee yli 100 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2017 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 80 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 500 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö-, toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja.

Kauppakeskus Skanssi on ollut osa Turun alueen palvelutarjontaa jo kymmenen vuoden ajan. Skanssissa on tällä hetkellä yli 90 liikettä ja palvelua, ja uudistusten myötä sekä myynti- että asiakasvirrat ovat kasvaneet tasaisesti. Skanssissa on meneillään useita mielenkiintoisia projekteja, esimerkiksi parhaillaan rakentuva Euroopan suurin kauppakeskukseen toteutettu geoenergialaitos, jonka valmistumisen jälkeen Skanssi on lähes energiaomavarainen.

Etsimme nyt aikaansaavaa ja innovatiivista KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan kauppakeskus Skanssin ylläpidon kokonaisvaltaisesta johtamisesta, vuokralaistyytyväisyydestä sekä erilaisten toimitilaratkaisujen organisoinnista. Sinulla on vastuullasi varmistaa kauppakeskuskiinteistön laadukas toiminta ja  ylläpidon taloudellinen suunnittelu ja tunnuslukujen raportointi. Johdat yhteistyökumppaneita (siivous-, huolto,- ja turvallisuuspalvelut) ja huolehdit että palvelulupaukset täyttyvät sovitusti.  Vastaat myös kauppakeskuksen turvallisuudesta huolehtimalla siitä, että kiinteistössä on esimerkiksi asianmukaiset viitoitukset ja esteettömät kulkuyhteydet. Teet tiivistä yhteistyötä kauppakeskuspäällikön, kiinteistön omistajan sekä vuokralaisten kanssa.

Annamme sinulle paitsi runsaasti vastuuta, myös vapauksia. Saat mahdollisuuden toteuttaa työtäsi annettujen raamien sisällä parhaaksi katsomallasi tavalla, koska luotamme asiantuntijuuteesi ja osaamiseesi. Haluamme, että olet ylpeä työstäsi sekä kiinteistöstä, ja se saa sinut ylittämään itsesi yhä uudelleen.

Tehtävä edellyttää hyviä viestintätaitoja ja kykyä kommunikoida eri tahojen kanssa erilaisissa tilanteissa. Sinulla on soveltuva koulutus, joka on osaltaan edesauttanut kasvamistasi kiinteistöalan syvälliseksi osaajaksi sekä vankka työn kautta tullut ammatillinen osaaminen. Erityisesti arvostamme kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta sekä suurten toimitilakohteiden kokonaisvaltaisesta ja menestyksekkäästä johtamisesta. Työssäsi tarvitset myös hyvää englanninkielen taitoa, koska teemme päivittäin yhteistyötä kansainvälisten asiakkaidemme sekä kollegoidemme kanssa.

Me lupaamme tarjota Sinulle kiinnostavan työn, ammattitaitoiset kollegat ja kaiken tarvitsemasi tuen menestyäksesi tehtävässä. Työkulttuurimme on nopeatempoinen ja prosessimme hiottuja, ja vaikka suhtaudummekin työhömme erittäin vakavasti niin työilmapiirimme on rento ja joustava ilman turhaa pönötystä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 15.05.2019 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Head of Shopping Centre Management Juhani Hiippavuori puh. 040 869 0938